30 Juli 2011 Tomas & Jessica
Blogg

Här kan ni följa hur det går i planeringen för bröllopet främst från min (Jessicas) vy. Roligtnervöst är väl att sammanfatta en bröllopsplanering!

Nu är det inte många dagar kvar men det mesta är färdigt! Jippi!

Ska försöka njuta av de sista veckorna som Jessica Hagström!

Blev lite rädd och osäker när jag provade min klänning i veckan. Kände mig alldeles stel och konstig i klänningen. Antar att det ska kännas så med korset och flera lager tyg. Hittade inte ens fram till skorna i den under alla lager. Men Jag tror det blir toppen, den satt bra, möjligtvis lite kort? Allt känns lite overkligt!

Skrivet 2011-07-14 13:58:50

Kommentera inlägget ovan

Nu börjar det närma sig! Tomas har haft sin svensexa och överlevt! Nästan allt är klart och det har äntligen börjat lugna ner sig!

Lite förändringar har hänt: Brunchen kommer inte längre vara på logen utan på Helsingegården! Det blir toppen.

På måndag ska jag prova och sy in min klänning vilket ska bli jättespännande! Jag hoppas att den är lika fin som jag kommer ihåg den. Den ska prövas med alla tillbehör så jag ska kolla om jag ska ha slöja eller inte.

Bordsplaceringen är klar. Är faktiskt nöjd med blandningen av alla släktingar och vänner, det var inte helt lätt. Gjorde den på tåget till Mora inför vandringen. Där gavs mycket tid till överläggning och funderingar!

 

Skrivet 2011-07-06 18:12:28

Kommentera inlägget ovan

Äntligen klar med släktträdet! Det blev jättefint. Nu gäller det bara att komma ihåg att ta med det upp också.

I fredags var det en bra dag så mycket blev fixat inför bröllopet. Underkläderna blev inköpte samt skor (ett par med låg klack och sen ett par vanliga ballerina ifall jag önskar byta någongång mitt under dans) dessutom har jag nu beställt min brudbukett som kommer bli lite annourlunda än vanliga buketter då stommen i buketten utgörs av stora metallringar i silver och mörkblått. Tror det blir roligt och fint. Dock ska den helst hänga i kylskåp fram tills vigseln. Frågar är hur man hänger en över halvmeter lång bukett? Tror vi får vika ihop den på något sätt!

 

 

Skrivet 2011-06-19 14:39:19

Kommentera inlägget ovan

Ska ut på stan idag med Indre och förhoppningsvis finna ett par skor. Jag hatar att handla skor! Inga passar juh! Men ett par skor behöver jag så det är bara att leta på.

Har börjat skriva lite presentation om våra gäster till programhäftet och  nästa fredag kanske det är dags att lägga upp min klänning hos sömmerskan (allt beror på om jag får ledigt från jobbet)

Det närmar sig nu med stormsteg. Litet läskigt

Skrivet 2011-06-17 06:06:02

Kommentera inlägget ovan

Hann inte skriva så mycket när vi kom hem från Ljusdal och alla bröllopsbestyr. Nu har hela veckan hunnit gå och Tomas och Johan har redan hunit fram och tillbaka till Tyskland och inhandlat öl, sprit, avec och lite annat till festen. Tror det blir toppen!

Har även hunnit prata ännu mer med min tärna och börjat fördela lite uppgifter. Måste snart ta ett snack med brudgummen om vilka uppgifter vi ska ge våra toastmasters eftersom vi snart ska träffa dem!

Fick hem mina skor från brados idag men de passar inte riktigt så de skickas tillbaka och letande går vidare!

Skrivet 2011-06-09 21:34:24

Kommentera inlägget ovan

En helg fullspäckad med bröllop uppe i Hälsingland! Vi har studerat vandrarhemmet Helsingegården, Olers loge där festen ska hållas, pratat med prästen och med vår bröllopsplanerare och provsmakat och valt tårta! Det har varit helt underbart och bit för bit börjar bröllopet ta form!

Idag hittades även min mors brudkrona!

Imorgon åker min blivande man tillsammans med en vän för att inhandla all sprit till festen! Som sagt tycker han att spriten och den stora festen är det roliga så jag hoppas att ni alla gäster laddar festhumöret tills den 30/7!

Skrivet 2011-06-06 22:11:08

Kommentera inlägget ovan

Det börjar likna bröllop!

Bokat tid för provsmakning av tårta hos Kakfen i Färila. Ska även diskutera utseende på tårtan utifrån en bild på min drömtårta som jag hittade på nätet. Även om jag hittade flera andra tårtor som jag gillade och visade Tomas, valde han oxå just min favortdesign! Tur att vi har samma smak, det gör det så mycket enklare att planera saker!

Har även beställt mina skor från Brandos.se och hoppas att de hinner komma innan vi åker iväg på rekonstruktionsresan till Ljusdal och Järvsö!

Har kommit en liten bit längre på väg mot färdiga festprogram eller vad det nu kommer att kallas...

Var skönt att i helgen att prata lite bröllopssnack med Indre, även o mjag själv börjar bli väldigt trött på att alltid ha bröllop i huvudet. Fast det är ju ett roligt ämne och finns mycket att göra! Har snurrat runt på nätet idag tre timmar för att hitta bra billiga snygga band till att binda ihop festprogrammet, hitta en sticker med monogram (vilket givetvis inte finns) och designat en fin skylt som ska visa vägen vid vägskälet efter Stenegården.

Tror detta blir TOPPEN!!!

Nästa helg ska det bli underklädsshopping med mor min, tur att jag sålde min cykel idag så att jag har råd!!!

Skrivet 2011-05-29 23:10:46

Kommentera inlägget ovan

Som vanligt hade jag en massa bröllopsdrömmar i natt igen! Jag drömmde lixom klart hela bröllopet. Från frisör tills sista tonerna i valsen. Det var ett underbart bröllop. Där nästan allt faktiskt gick perfekt! Ändå lite stressande att alltid ha bröllop i tankarna. Ibland vill man tänka på annat oxå!

Kanske beror drömmarna på att jag och Tomas satte oss ner och kollade igenom budget, gästlista och bestämde oss för hur menyn skulle se ut. Är riktigt nöjd med den! den låter väldigt god, synd bara att vi inte kan provsmaka den. Skickade i väg ett långt mail till Brittamed våra frågor och svar på hennes frågor. Sen mailade jag även runt till Kakfen vilka kommer göra vår tårta och till lite annat folk som vi behövde ha kontakt med.

Skönt att jag kan börja bocka av lite saker på listan!

Skrivet 2011-05-23 12:34:37

Kommentera inlägget ovan

Dagar som denna när regnet smiskar i ansiktet och det är motvind hela vägen till gymmet, benen är  fyllda med bly och det är ny koreografi på dansen så tänker jag; bröllopsklänning, bröllopskläning! Det är bara att kämpa på!

Undrar hur det går med träningen sedan när den dagen är förbi? Redan lite sorgsen ibland att den dagen snart är här! Hmm kanske tänker lite väl mycket nu igen... Har dock tjejmilen i början av september att kämpa för. Och min fina svarta klänning som jag provade igår och fortfarande har några centimeter kvar innan den går att knäppa i ryggen! Men framåt går det.

 

Skrivet 2011-05-17 20:51:58

Kommentera inlägget ovan

Oj vad jag önskar att den här tiden till bröllopet går långsamt. Främst för att jag tycker att det är så himla kul att vänta och tänka och ha det framför sig. TLC går varm hemma hos oss. Det är CAKEBOSS som gör vackra bröllopstårtor, SAY YESS TO THE DRESS med fantastiska bröllopsklänningar, och något danskt bröllopsprogram där brudgummarna själva måste planera bröllopet. Och för att inte glömma bort TV4s FYRA BRÖLLOP. Helt plötsligt ser jag bröllop vart jag än vänder mig!

Har nu vikt nästan alla 80 festprogrammen. Lite ont i fingrarna nu så nu tar jag paus och gör lite jobb istället samtidigt som VM-finalen dånar.

Har även fått svar från tyskarna som jag bjöd in. Hade gärna sett att min underbara tyska familj delat vår dag och att jag haft min älskade guddotter bland mina näbbar men nu är det så att deras sjätte barn är planerat tills den 31a juli så det passade inte så bra :) jag önskar dem lycka till!

Här även gått med i en tävling från BRANDOS.SE för att vinna pengar att köpa skor för. Har hittat flera par skor där som jag kan tänka mig att ha till min klänning, bland annat ett par lägre skor med en underbar liten ros på och ett par med en minirosett. När lönen kommer ska jag ta å beställa ett par så att jag kan gå in dem. Det är ju så bra att det är gratis frakt och gratis retur om de inte skulle passa. Passar mig bra som har så knepiga fötter att hitta bra skor till.

Skrivet 2011-05-15 20:07:33

Kommentera inlägget ovan

Igår var vi på fest och dansade hela natten. Kanske skulle gått en termin till på buggkursen för den satt inte så bra, men kul hade vi iaf! Roligt att bli presenterad som bliviande frun!

Det bästa med oss är att vi är förstår varandra så bra och delar tankar om det mesta. När vi gick genom Stockholmsnatten hem pratade vi och höll hand genom ett folktomt Gamla stan. Vi pussades som vanligt utanför klockbutiken där Tomas första gången frågade om han fick pussa mig. Kan inte riktigt förstå att det var mer än 4 år sedan. Känns fortfarande lika pirrigt ibland när jag ser honom. Förstår inte ritkigt hur jag ska kunna genomföra vigseln. Hela kyrkan kommer ju bli översvämmad!

Skrivet 2011-05-14 11:16:36

Kommentera inlägget ovan

Budgeten färdigdiskuterad! Tack snälla föräldrar och svärföräldrar att ni hjälper oss att göra denna dagen oförglömlig och sagolik!

Placeringskorten är nu färdigpysslade, alla 80 (!) stycken. Måste nu hitta en bra dag att skriva alla namn så att det blir med samma handstil (förändrar ju min stil beroende på dagsform).

Tomas har fått uppgift att handla papper till programmen så någongång nästa vecka borde jag kunna komma igång med dem oxå! Det första paketet med dekorationer har kommit... Så spännande att börja fylla på bröllopspåsen! Har även pratat med floristen så snart ska ett mötes bokas in för att planera ihop min bukett. Vet att det egentligen är brudgummen som ska fixa den men jag har fått tillåtelse att fixa den själv!

har påbörjat en spellista till bröllopsnattens långa och fartfyllda dansgolv. Men vi vill gärna ha lite förslag från våra gäster så jag la upp en efterlysning på det.

Skrivet 2011-05-11 22:42:20

Kommentera inlägget ovan

Ska till landet i helgen för att hjälpa pappa med båten men det ska även bli lite bröllopssnack med mamma. Vi ska kolla lite på budgeten och se om den blir "godkänd". Igår pratade Tomas med sina föräldrar så snart har vi faktiskt en hel bild av hur bröllopet kommer att kunna se ut!

Har gjort första beställningen idag på lite av dekorationerna som ska finnas med i vår loge. Spännande att det börjar hända saker. Försökte locka Tomas att åka förbi Matton när han ändå var inne i stan och snurrade med bilen, men gick bet. Vi behöver ju två gigantiska ark att göra bordsplaceringen och lilla släkttavlan på. Dessutom massor av blåa papper så vi kan börja konstruera vigselprogrammet och programmet för middagen. Finns det något bättre ord än program för det som kommer att ligga på bordet vid middagen? Vi är lite konfunderade...program låter så himla tråkigt!

Skrivet 2011-05-06 12:49:01

Kommentera inlägget ovan

Har gjort ordning min bröllopsvägg hemma med olika provbitar och olika urklipp med förslag på bordsdekorationer och andra saker som låg huller om buller i en enda röra i bröllopspärmen och som jag tänkt ut i huvudet. Skönt att få lite ordning på det hela och att se att vårt blåa tema verkligen lyser igenom! Bredvid min planch med provbitar finns mina alla listor vad som ska göras och hur det ska göras. Riktigt nöjd!

Vi hann i helgen även göra klart vår budget lite mer precis (ja den är självklart väldigt preliminär) och kunde skicka den till våra föräldrar för att se om de kunde hjälpa oss med ett lite bidrag. Det blev väl tillslut lite dyrare än vi tänkt att det skulle bli men det ska nog gå runt! Det är en dag i livet man gifter sig, så vissa utgifter vill vi inte ge efter på!

Vi fick även menyförslag från Britta! Det var spännande så vi ska sätta oss ner och titta igenom och låtsas smaka allt. Tyvärr kunde de inte erbjuda smakprov på menyerna då de hade så mycket att göra (de planerar ju Andreas Johnssons bröllop som hålls den helgen). Kanske ska vi ta å smaka lite av söndagsbrunchen när vi åker upp under Kristihimmelsfärd. Hoppas många av våra gäster kommer till vår brunch efter bröllopet.

Skrivet 2011-05-03 21:16:33

Kommentera inlägget ovan

Hade lite bröllopångest härom dagen. Mest att det var så mycket om inte var klart men även för att jag har sån lust att pyssla men för tillfället inget att pyssla. Jag skulle kunna börja på bröllopsalbumet/gästboken men det vill jag spara till sist för det ska bli sååå roligt att göra. Dessutom ligger det fullt av kläder på skrivbordet så det går inte att komma åt något. Borde städa här hemma, men det är så tråkigt.

Tomas som är så klok och lärt känna mig så väl vid det här laget lugnade ner mig och bad mig skriva en lista så att jag skulle bli lugnare. Det blev fredagens uppgift. Väldigt nöjd över min stora lista! Älskar listor!

Skrivet 2011-04-29 21:13:42

Kommentera inlägget ovan

Har firat påsken på landet med en hel hög av kära släktingar! Många frågor om bröllopet och det känns att det är på riktigt nu. Fler har tackat ja och snart är hela listan full. Så roligt att de flesta kan komma!

Har även fått mail från vår bröllopsplanerare och hon skulle maila oss menyförslag och lite detaljer över det som redan nu är färdigt. Det känns skönt att det börjar hända saker på den fronten så att jag slipper stressa över dessa små detaljer som ännu saknas. Har dock en hel lista med frågor till henne som jag snällt nog ska maila henne nu i påskhelgen. Hon ska ju inte behöva vara sysslolös!

Förresten, har vi fått papparena nu så att vi får gifta oss närsomhelst t.o.m 14 augusti. Man kan ju undra varför pappret har bäst-före datum eftersom varken jag eller Tomas ändrar förhållande eller status. Papprena är ju till för att se om man fortfarande är gift och därför inte kan ingå äktenskap eller om vi på något förbjudet sätt är släkt med varandra.

Jag trodde lite att vårt förhållande skulle hamna i en jobbig övergångsfas nu när jag börjat jobba heltid och Tomas både sliter med skola, jobb och företag. Men faktum är att vi har mer tid för och med varandra än förut och att vi faktiskt gör saker tillsammans rätt ofta. En ovan situation om dock är välkommen.

Skrivet 2011-04-25 10:36:35

Kommentera inlägget ovan

Det är så mycket på jobbet just nu. Har inte ens haft tid att tänka på något vad bröllop heter. Men vi har ju ganska mycket fixat iaf. Borde ta kontakt med Britta på Stenegården och höra mig för vad gäller menyförslag och lite dukningsinformation.

Första maj närmar sig och jag hoppas att alla svarar, gästlistan börjar fyllas på!

Skrivet 2011-04-14 20:43:12

Kommentera inlägget ovan

Nu för tiden handlar mina mardrömmar (ja, jag drömmer ofta mardrömmar...) inte om att bli jagad eller att saker börja brinna. Nu handlar de om bröllopsmardrömmar. den senaste i raden var återigen en klänningsmadröm. Någon hade hängt upp min fina, vita, vackra brudklänning på en galge mot logväggen. Ni kan tänka er vad en röd och skrovlig logvägg gör en vit skör klänning. Det var ingen vacker syn! Var så lycklig att vakna upp från den drömmen. Försäkrade mig hos Indre att  den fortfarande var i tryggt förvar.

Jobbigt att det är hela 2 månader kvar innan jag får se och pröva den igen! längtar så efter den!

Tur att jag har min vigselring som jag kan prova lite när jag vill!

Skrivet 2011-04-09 11:44:14

Kommentera inlägget ovan


Kommentar postad den 2011-05-06 12:53:13
Namn: Jessica Hagström
såg sista delen på solsidan igår (jag vet att jag är lite efter) och tänkte där på bröllopsmardrömmarna som jag haft. Skottskinfluerad bröllopskläning med puff...det kan nästan inte bli värre, även om hennes orginal inte var något som föll mig i smaken

Så kär i min man! Haft sån underbar helg tillsammans med honom. Det var längesen vi spenderade en hel helg tillsammans bara vi. Vi pratade igenom lite bröllopsdetaljer och jag surfade omkring på nätet hela lördagskvällen för att leta roliga och billiga dekorationstips.

Längtar så efter bröllopet! Det kommer bli magiskt!

Skrivet 2011-04-03 21:05:13

Kommentera inlägget ovan

Bröllopsmardrömmar hela natten: Gästerna ville inte sitta i samma rum som honnörsbordet. Pappa hade avbeställt bröllopstårtan för att bygga en egen bröllopstårta av maräng och gummi, klänningen var fel... Jag hoppas att vårt bröllop inte blir fult så tokit även om inte allt säkert kommer gå som man planerat!

Skrivet 2011-04-01 14:48:35

Kommentera inlägget ovan

Det är så roligt nu med bröllopet när de jobbigaste bitarna är färdiga. Fick bilder igår från Britta på hur det ser ut på logen. Det såg bra ut och jag tror vi får en toppenfest! Såg lite mörkt ut men det är ju sommar då och lite ljusare samt att vi kanske får fråga "ljuskillen" om han kan fixa några bra spots eller så.

På jobbet har det äntligen ordnat sig att jag får ledigt veckan efter vilket känns skönt. Skulle blivit så jobbigt och tråkigt att behöva lämna Hälsingland dagen efter!

Vår första skriftliga anmälan på att folk kommer har kommit till oss! Känns så spännade. Har även pratat med alla brudnäbbar om att vara med. Det börjar arta sig!

Skrivet 2011-03-30 19:35:02

Kommentera inlägget ovan

Klänningen köpt! Ska inte avslöja för mycket om den men den är helt underbar och verkligen en klänning som symboliserar mig! Mamma var med och tittade på de klänningar jag fastnade för och hjälpte mig att välja. Det var så roligt att kolla på klänningar men det är lite skönt att det är klart och att inte behöva dra runt i så många affärer innan den rätta klänningen uppenbarades. Att det är den rätta klänningen är ingen tvekan då jag grät båda gångerna jag provade den. Hoppas alla andra kommer gilla den lika mycket som jag. Den har iaf fått godkänt av Tomas som såg den på bild. På tisdag hämtar min tärna och jag klänningen som ska förvaras hos henne så den inte stöter på Tomas och katterna!

Skrivet 2011-03-27 21:37:12

Kommentera inlägget ovan

ojojoj! Himla härligt och roligt och stressigt att pröva bröllopsklänningar. Det finns såååå många. Men jag fastnade för en viss stil vilket skar ner utbudet till ett par 10 stycken i varje affär! Tänk vad en vit klänning kan göra en snygg.

Vad ska klänningen visa? Att jag är vuxen och elegant? Att jag är en brud som ska ha en dag utan att vara praktisk? Att jag är jag och har roligt? Att jag är jag och har roligt men på ett vuxet elegant sätt? Kommer man någnsin känna sig vuxen? Blir man vuxen när man gifter sig? Blir man någonsin vuxen? Hur ska det kännas när man är vuxen? Massor av frågor som måste besvaras innan bröllopsklänning väljs! Varför ska Brudgummen har det så enkelt? Orättvist!!!!

Skrivet 2011-03-22 21:58:38

Kommentera inlägget ovan

Inbjudningskorten är mottagna och vi har börjat få in lite hejropp från folk. det har varit skönt att ha en bröllopsfri vecka nu och bara kunnat koncentrera sig på jobbet. Men nästa vecka drar det igång igen för då ska jag och min tärna börja prova klänningar! Läskigt och roligt. Har fått en del pikar av farmor vad jag får och inte får ha. Vet inte om jag kommer följa dem... Det är ju faktiskt Min klänning!

Skrivet 2011-03-20 13:46:58

Kommentera inlägget ovan

igår lades de flesta inbjudningskort på lådan. Nja inte på lådan för vi gick till posten för att se att de kom iväg ordentligt... Men idag verkar det iaf som om de börjat komma fram till addresaterna! Lite Facebook-kommentarer som droppar in. Lite nervöst att farmor ska hinna få reda på det! Hoppas inte!

Skrivet 2011-03-14 17:53:20

Kommentera inlägget ovan

Igår gjorde vi klart våra inbjudningskort till alla våra gäster! 35 förseglade kuvert ligger och väntar på att bli frimärkta och postade. Redan idag lämnade vi de första korten till våra vänner som blev glada. Jag är mycket nöjd över korten och hoppas att de kommer uppskattas av alla släktingar och vänner!

Skrivet 2011-03-12 19:35:50

Kommentera inlägget ovan

Idag har det äntligen skett! Vi har fått klartecken för kyrka, lokal, mat, övernattning och att våra vänner kan komma! inbjudningskort pysslas för fullt!

Skrivet 2011-03-10 18:19:02

Kommentera inlägget ovan

Självklart var örhängena bara en stor dröm... Prisförslaget idag var inte ens i närheten av vad jag kan skramla ihop. Men så viktiga är de inte!

Fortfarande inte något riktigt svar från Stenegården. blir kanske järvsöfolkan, håller tummarna från fina bilder på olers lada och att den är ledig!

Skrivet 2011-03-07 18:07:48

Kommentera inlägget ovan

ringen beställd! Den är helt underbar! ser fram emot att få ha den på mitt finger. Guldsmeden är otroligt trevlig och duktig och lite charmig oxå. Han kommer från Irland och är upplärd hos någon mästare i Ukraina tror jag det var. Han frestade oss med flera olika smycken. Bland annat i ett par örhangen med otroligt vackra hängen som jag blev helt kär i och kunde se mig själv i på min bröllopsdag. Dock var priset bara att drömma om. Kanske ska jag köpa mig de som bröllopspresent till mig själv?

Skrivet 2011-03-06 11:48:15

Kommentera inlägget ovan

idag ska vi kolla på min vigselring. Jag såg den på Bröllopsmässan i januari och jag blev helt förälskad. Men Tomas har inte sett den än så jag hoppas han blir lika glad! Har bokat tid hus juveleraren klockan två, undrar om det känns likadant som nr vi provade ut våra förlovningsringar?

Skrivet 2011-03-05 10:17:07

Kommentera inlägget ovan

synd att något så roligt som att planera sitt eget bröllop ska behöva vara så krånligt och stressigt. hade hoppats att inbjudningarna hade varit ivägskickade nu och att vi kunde överraska farmor på söndag. Men det får bli någongång nästa vecka. Förhoppningsvis får vi besked om datum, lokal, mat, sovplatser, bruch och allt anant som behövs till inbjudningskorten på måndag eller tisdag. Kanske lite bilder på hur det ser ut oxå.

Vi hoppades på Stenegården men derkar fullt alla datum utom den 13e sp kanske blir det ol-ers loge. Fast jag gillar logar! många trevliga fester har skett i logar. Men jag vägrar sitta i min bröllopsklänning på plankor på bockar utan det måste finnas tillgång till stolar (som ska vara snygga!) Vi får völ se. Lokalen är inte det viktigaste bara att det finns möjlighet till en underbart festlig och rolig fest och middag!

Skrivet 2011-03-04 18:47:08

Kommentera inlägget ovan

Så när man trodde att allt var löst så ska det krångla till sig igen! flera nära vänner uppbokade på bröllop på annat håll! katastrof!!! Men men.. tur att vi har bröllopsplanerare som kan fixa allt åt oss. Är det tredje gången eller till och med fjärde gången som vi flyttar datumet nu? först 30e, sen 6e, sen 13e och nu den...?

men utsidan på korten är iaf färdiga! Tomas och jag jobbade verkligen bra ihop. tog bara några timmar....

Skrivet 2011-03-02 17:07:33

Kommentera inlägget ovan

Lokal äntligen bokad!

Kyrka äntligen bokad!

Catering äntligen bokad!

Övernattningsmöjlighet äntligen bokad!

Då var det bara dags att fixa inbjudningskorten! Stressen är över så nu kan man blicka framåt mot nya saker att stressa om. Som att hitta den perfekta klänningen. Försöka få till några steg i en vals. Designa vigselprogram, festprogram och välja psalmer, vin, mat, underkläder, servetter, blommor, ja typ allt annat som behövs. Ser verkligen fram emot en händelserik vår med mycket pyssel!

Skrivet 2011-03-01 21:14:12

Kommentera inlägget ovan

Vi håller på att leta plats att ha bröllopsfesten på. Vi hoppas lite på stenegården som ligger nära kyrkan men vi har även tagit kontakt med Borrgården som ligger i närheten av Lillys familjehem. Frågan är väl hur dyrt det är och om vi kan ha fest där så länge som vi vill. Vi vill inte behöva sluta vår fest mitt i det roliga.

Sen spelar det också stor roll vilken budget vi hamnar på. Jag och Tomas ska berätta för våra föräldrar idag om våra planer så kanske får vi ett litet tillskott i budgeten. Det svåraste är att veta vilka man ska bör och ska bjuda. Ja där står vi och trampar idag!

Skrivet 2011-01-17 15:08:53

Kommentera inlägget ovan