30 Juli 2011 Tomas & Jessica
Länktips

Här finns länkar som kan vara bra för er som gäster att ta del av. Tips på övernattningsmöjligheter, aktiviteter och vägbeskrivningar  finns här.

http://www.helsingegarden.com/ Vandrarhemmet som ligger 2 min promenadväg från Ol-Ersloge där festen hålls. Boka rum här genom att ringa Agneta på 0651-401 66 el 070-252 31 58

www.olers.se Olers loge; här kommer vår bröllopsmiddag gå av stapeln. På gården finns även möjlighet att övernatta. Ring Olle eller Åsa 0651-407 39 för att boka rum!

http://kartor.eniro.se/m/IeKO8 en karta på järvsötrakten där vi kommer gifta oss. Nere till vänster ligger kyrkön och Järvsö kyrka. Helsingegården samt Stenegården är utmärkta på kartan. Ol-Ers gård där fest och övernattningsmöjligheter finns är gården precis ovan Helsingegården.

http://www.jarvso.se/ Vi gifter oss i Järvsö så här finns information om övrigt boende, aktivteter och annan information som kan vara bra! Här finns turistbyrån som kan nås på 0651-403 06 där ni kan boka och söka efter boende som passar er.

http://www.stenegard.com/ Stenegården, en underbar hälsningegård med små bodar och underbar mat hos Sveabritaskök som vi även caterar via både till vår bröllopsmiddag och vår gemensamma brunch.

http://www.sveasbritaskok.se/ här är cateringfirman och hit ska ni anmäla om ni vill delta i den gemensamma brunchen på söndag förmiddag som kommer hållas i Ol-ers loge vid 12. Här kan ni även få prisuppgifter och se brunchmenyn. Britta nås på; 0651-413 20 el 070-577 45 44

http://minkrydda.blogspot.com/ En blogg av ägarinnan till min favoritaffär i Ljusdal som heter Kardemumma. I denna affär hittar du allt som du inte behöver men som är fint och inspirerande. Bland annat finns många produkter av Cath Kidston varifrån bakgrundsmönstret på vår bröllopssida är hämtat. Kardemumma finns högst upp i Centrumhuset i Ljusdal.

I centrumhuset ligger även café Finess som både jag och Tomas försöker att besöka varje Ljusdalsresa och luncha bagels med salami eller härliga bakverk!

http://romerskabadet.nu/ Ett ställe för dig som vill koppla av med spabehandling eller ett mysigt bubbelbad. Romerska badet har Claudiabadet för två personer eller cesarbadet för upp till 6 personer, båda med torrbastu och ångdusch!

http://www.ving.se/presentkort Tomas och jag önskar oss att kunna åka på en mysig smekmånad. Vår dröm är att spara ihop till en resa till Maldiverna men kanske blir det en långweekend i en romantisk europeisk stad? Via resebyrån Ving önskar vi oss resecheckar.