Veronica
&
Christer
Gamla Slottet, Bjärka-Säby

Två mil söder om Linköping, vid Rengens Strand och omgiven av den vackra östgötska naturen, ligger Gamla Slottet, Bjärka-Säby. Det gamla slottet byggdes 1632 av Per Nilsson Natt och Dag och hans hustru Sofia Christina Stenbock.

Huset atmosfär och den unika miljön garanterar en minnesvärd och annorlunda bröllopsfest. 

I Gamla Slottest matsal, inrymd i en återställed sal från 1600-talet, kan 79 gästar sitta. De gamla kalkputsade väggarna och den vackra utsikten från fönstren ger matsalen en speciell karaktär som lämpar sig vid högtidliga tillfällen.

Välkomstdrinken intar man på våren, när naturen är som vackrast, står den stora gårdsbryggan och slottsplanen till förfogande.

PÅ andra våningen finns övernattningsrum-27 personer kan bo på Gamla Slottet och 15 personer i Gästflygeln. Rummen är smakligt möblerade och hittils har det inte spökat i någon av dem...

Sist men inte minst; på tredjevåningen har vi den stora danssalen samt gemytliga kafferum. Där kuliminerar festen på kvällen, under det att stjärnorna lyser på Rengens mörka vatten och Sofia Christina Stenbocks ande ler över alla!