Logo

Bröllopsresan

Sextips på smekmånaden


Bästa sextipsen på smekmånaden

På smekmånaden har ni mer tid än vanligt att ägna er åt att njuta av varandras kroppar och stärka ert sexliv. Varför inte testa tantrasex, erotisk massage eller sex under en bar himmel? Ni kommer troligtvis ha nytta av era nya lärdomar även i ert vardagliga sexliv. Många kvinnor är rädda för att berätta vad de egentligen tänder på. Hey baby, det är fritt fram att viska fram dina mest nasty fantasier och be honom hjälpa dig att förverkliga dem. Män uppskattar kvinnor som är tydliga med sina önskemål och som vågar ta för sig.

- Ha sex i havet. Vatten ger en känsla av att vara tyngdlös så han kan lyfta sig utan du känner dig som en klumpeduns. Se upp för nyfikna barn eller japanska turister med kameran i högsta hugg.

- Kittla varandra med fjädrar som förspel, ett bra sextips.

- Älska under bar stjärnhimmel. Befinner ni er i ett varmt land kan tumla runt på stranden som i en klyschig 80-tals film för att sedan somna i varandras armar.

- Mata varandra med ostron som sägs fungera som afrodisiaka pga av sin höga zinkhalt. Sug ordentligt på varandras fingrar för att få det att pirra ”down there”.

- Köp en bok om tantrasex. Tantrasex går ut på att kontrollera andning och lära sig behärska kroppen för att nå starkare klimax och orgasmer. Kändisar som gillar tantrasex är bla Sting och Madonna.

- Planera sexaktiviteter istället för utflykter och skriv ett litet sexschema.

- Upptäck varandras erogena zoner genom att kyssa varandra över hela kropparna. Ge varandra utmaningen att kunna lista varandras känsligaste zoner på en skala 1-5.

- Gör en Sharon Stone och glöm trosorna hemma när ni går på restaurang. Låt honom upptäcka att du är bar under kjolen under middagen, hans fantasi kommer rusa iväg snabbare än Susanna Kallur så räkna inte med dessert.

- Bestäm er för att ha sex utan penetrering. Det får er att ägna mer tid åt de kroppsdelar ni i vanliga fall glömmer bort eftersom många gör misstaget att fokusera för mycket på själva penetreringen.

- Köp en lyxig massageolja och massera varandra ordentligt för att lätta på spänningar och få varandra att slappna av.

- Testa att använda sexleksaker. Många förknippar vibratorer med enorma stavar. Satsa istället på en liten kittlare som ni kan använda som komplettering under samlag.

- Kosta på dig den där underbara gördeln från Agent Provocateur. Inte bara för hans skull utan även för din egen. Be även honom att överraska dig med lite nya underkläder, vi kvinnor vill också se våra män i något nytt ibland.

- Turas om att skämma bort varandra. Bestäm varsin kväll när tänker bort er själva och koncentrerar er på den andres njutning fullt ut.