BröllopsGuiden
BRÖLLOPSGUIDEN I ANNONSSAMARBETE MED DJ HANNES

DJ till bröllopsfesten

Det har blivit dags för den stora dagen D. Vänner och familj, släkt och kompisar skall få vara med när vårt brudpar firar sin kärlek till varandra. Planeringen är i full gång och det gäller att vara ute i tid.
DJ Hannes

Vanligen bokas festlokal och underhållningen in 1 år till 6 månader i förväg. När vi kör en googlesökning på DJ i väst eller hyra bröllops dj kommer www.djhannes.se upp. Här finns paketlösningar för just bröllop med allt som kan behövas och stor flexibilitet. Vi hittar två bröllopspaket att välja på guldpaketet och platinumpaketet. Den stora skillnaden är mängden ljud och att platinumpaketet innehåller en träff med DJ Hannes för planering före festen. Detta tas vanligen annars per mail eller telefon. För bröllop med upp till 50-60 gäster brukar guldpaketet räcka. Vid större bröllop rekommenderas platinumpaketet.

Önskas extra högtalare till musiker? Eller kanske extra utrustning till mottagning utomhus. Vi kanske behöver fler trådlösa mikrofoner? Hur gör vi med ljud till den där filmen från möhippan… Allt går att ordna. Vi tittar på bilder och filmklipp, vad läckert det ser ut! Första kontakten går per mail. DJ Hannes svarar om datumet är ledigt. Det är då bra om allt framgår: Vilken lokal som valts om detta är klart samt ungefär hur många gäster som beräknas, gärna en kontakt till toastmaster/toastmadame och så självklart fullständiga kontaktuppgifter till vårt brudpar för att kunna sätta en korrekt bokning. Först kanske vi väljer att sätta upp en preliminär bokning, vi måste kolla planering, ekonomi och involvera vår blivande bättre hälft. Inga krångliga bokningsavgifter utan en kalendernotering som sedan följs av en orderbekräftelse när ni som par bestämt er för att välja DJ Hannes. Det är bra att läsa igenom bokningsreglerna. Nu är allt enkelt efter detta.

DJ Hannes

Letar ni fortfarande lokal? Många av de populäraste lokalerna för bröllopsfest har DJ Hannes redan varit på många gånger. Det finns till och med en lista över lokaler i västsverige som är användbar om man ännu är på jakt. Efter att bokningen är satt sköter DJ Hannes allt med att kontakta lokalen om allt eventuellt tekniskt som tid för riggning, användning av scenrök, strömtillgång mm.

Ett par veckor före dagen D är det dags för nästa kontakt, nu närmar det sig! DJ Hannes vill nu gärna veta vad för vals/första dans som önskas samt ha en ”tidsplan” för sittningen, allt för att det skall bli så smidigt som möjligt med förberedelserna.

Valet av musik då. Skicka gärna era önskningar i en liten spotifylista i god tid före den stora dagen så löser DJ Hannes att väva in dessa i blandningen. Musiken spänner ofta över alla tidsåldrar och stilar med betoning på glädje och igenkänning, styrdans blandat med nostalgi och fräsch ny musik idag.

När ni kommer till festlokalen och det skall bli bröllopsmiddag är allt klart och färdigt. Lokalen är vackert upplyst i vackra färger. Toastmaster prövar den trådlösa mikrofonen och allt kan börja. Några timmar senare vanligtvis runt kl. 23.00 skall valsen komma. Borden är borta. DJ Hannes har varit på plats ett tag och festen börjar. En rekommendation är att låta valsen bli startskottet för en galen lycklig danskväll som stegras i tempo och energi fram till slutet vid 02.00. Vill ni fortsätta? DJ Hannes ordnar så klart även detta efter överenskommelse. Så småningom slutar denna kväll och innehållsrika dag med ömma fötter och ett glatt sinne. Vi har fått ett minne för livet.

Kommentarer