BröllopsGuiden
BRÖLLOPSGUIDEN I ANNONSSAMARBETE MED MY PERFECT DAY

Dekorera ditt drömbröllop med My Perfect Day.se

Att det är gästerna som gör festen är ingen hemlighet. De allra flesta har dock en önskan om att sätta extra guldkant på dagen med dekorationer, dukningsdetaljer och en personlig touch som genomsyrar hela dagen. Vi har tagit fram en lista med tips på hur ni gör dagen extra minnesvärd!
Gästbok

1. Gästbok eller gästboksalternativ

Ett måste på bröllopet! Skapa minnen för livet med en traditionell eller lite alternativ gästbok för att samla hälsningar, polaroidbilder eller lyckönskningar från bröllopsgästerna på ett och samma ställe.
» GÄSTBÖCKER


Bordsplacering

2. Bordsplacering

Hjälp gästerna att hitta till rätt plats på middagen med hjälp av snygga bordsplaceringskartor, matchande placeringskort och korthållare. Hos oss finns produkter för bordsplacering oavsett om ni söker en rustik stil eller en mer modern stil med metallicdetaljer.
» BORDSPLACERING


Gästgåvor
Foto: Linda-Pauline Arousell

3. Gästgåvor

Överraska gästerna med en liten chokladbit, ert favoritgodis eller en liten personlig present i en ask eller påse på det dukade bordet. Vi har en stor variation av påsar och askar som matchar ert valda tema.
» GÄSTGÅVOR


Konfettikanon
Foto: Linda-Pauline Arousell

4. Hylla brudparet

Effektfullt och härligt att låta gästerna överösa brudparet med bröllopsris, bröllopsbubblor eller en konfettibomb efter ceremonin. Vi har såpbubblor i flera olika modeller, bröllopsris i olika utföranden och mängder av effektfulla konfettibomber.
» BRÖLLOPSBUBBLOR | BRÖLLOPSRIS | KONFETTIBOMBER


Godisbuffé

5. Godisbuffé

En godisbuffé eller dessertbuffé är uppskattat av såväl liten som stor. Bygg i nivåer, dekorera efter ert tema eller er färg och bjud på era personliga favoriter. På myperfectday.se finns allt från tårtfat och godisburkar till små bägare och godisskopor.
» GODISBUFFÉ


Tårtdekorationer
Foto: Linda-Pauline Arousell

6. Tårtdekorationer

Låt det traditionella "brudparet" på tårtan stå tillbaka för en fin cake topper i till exempel trä eller med någon fin text. Hos oss finns ett stort utbud av såväl traditionella toppers som fina tårtvimplar och picks.
» TÅRTDEKORATIONER


Hängande dekorationer
Foto: Linda-Pauline Arousell

7. Hängande dekorationer

Skapa rymd i festlokalen med hängande dekorationer av olika slag – till exempel vimplar, pom poms eller honeycombs. I vår shop kan du sortera samtliga dekorationer och detaljer efter färg för att hitta rätt till just ert tema!
» DEKORATIONER


Möhippan
Foto: Linda-Pauline Arousell

8. Möhippan

Tiden är förbi då de enda accessoarerna till den blivande bruden var en ful tyllkjol och en skrikrosa banderoll. Vårt möhippesortiment har allt du kan tänka dig för att lyckas med möhippan!
» MÖHIPPA


Dekorera med ballonger
Foto: Linda-Pauline Arousell

8. Dekorera med ballonger

Dekor med ballonger har verkligen fått ett lyft! Gör en ballongbåge eller dekorera med stora konfettiballonger i grupper. Vi har färdiga ballongbågar i shopen liksom ballonggirlanger där du själv kan skapa en girlang med några av våra hundratals ballongsorter i shopen.
» BALLONGBÅGAR | BALLONGER


Fotobås
Foto: Linda-Pauline Arousell

8. Fotobås!

Ett photo booth är alltid uppskattat för såväl gäster som brudpar! Varför inte ställe fram en polaroidkamera så gästerna kan klistra in bilden direkt i gästboken? Vi har mängder av olika roliga photo booth tillbehör, backdrops och uppblåsbara fotoramar.
» FOTOBÅS


Kommentarer