Logo

Festtillbehör

Photo booth till festen

Myselfie

Fånga kärlekens ögonblick med högkvalitativa bilder och gör ditt bröllop oförglömligt. Bröllop är en av de absolut största händelserna i våra liv; det är en dag fylld med kärlek, glädje och minnesvärda ögonblick. För att verkligen göra denna speciella dag oförglömlig, letar många par efter unika sätt att underhålla sina gäster och skapa minnen för livet. Det är här Myselfie kommer in som den ultimata aktiviteten för ditt bröllop.

Högkvaletativa bilder

Fotografering är en viktig del av varje bröllop, men det är inte alltid lätt att fånga alla ögonblick. Med Myselfie får du möjlighet att ta högkvalitativa bilder som inte bara är professionella utan också personliga. Gästerna kan själva välja sina poser, vilket ger en autentisk och rolig upplevelse. Framförallt så lockar det alla till att vara med och ta bilder!

Beställ online

Bröllopsplanering kan vara stressande, och vi har därför gjort hela kundresan med Myselfie lika enkel som att handla kläder online. Myselfie är en användarvänlig lösning som inte kräver någon teknisk expertis. Det är en plug-and-play-enhet som är enkel att installera och använda, vilket gör det möjligt för alla gäster att delta och skapa minnen!

En aktivitet för alla åldrar

Något av det som är mest fantastiskt med bröllop är att det samlar familjer och vänner, ofta från olika delar av livet. Myselfie fungerar som en social knutpunkt som hjälper människor att interagera och lära känna varandra. Det är en utmärkt isbrytare och en rolig aktivitet som uppmuntrar gästerna att mingla, skratta och skapa gemensamma minnen.

Dela på sociala medier

I den digitala eran vi lever i är det viktigt att kunna dela minnen snabbt och enkelt. Myselfie erbjuder bilderna direkt i telefonen genom vår smarta QR-kod som syns på skärmen efter varje tagen bild. Detta ger dina gäster möjligheten att sprida och dela glädjen genom sociala medier. Brudparet får också ett personligt bildgalleri online där festens alla bilder (läs: höjdpunkter) sparas. Här kan man välja att spela upp bilderna i ett bildspel (superkul på själva festen!) eller att dela en länk till albumet så att alla kan ta del av alla bilder.


Myselfie