Logo

Bröllopsfesten

Van der Nootska


Dinera som en prins och dansa som Askungen på van der Nootska Palatset

BRÖLLOPSGUIDEN I ANNONSSAMARBETE MED VAN DER NOOTSKA PALATSET

Välkomna till van der Nootska Palatset - en unik festvåningsanläggning mitt i city på Södermalm vid Mariatorget i Stockholm, med anor från 1600-talet.Låt charmen från inredning och stilepoker genom trehundra år sätta sin prägel på ditt bröllop. Palatset har en lång historia. Det uppfördes som privatpalats av holländaren Thomas van der Noot och stod klart 1674. Under århundraden har palatset därefter varit med om en mängd olika händelser och har inrymt många olika verksamheter allt från tobaksfabrik till glädjehus.

Vi har iscensatt åtskilliga bröllop hos oss så vi vågar säga att ett bröllop hos oss på palatset garanterat blir ett lyckligt minne som består! Vi anser oss vara den ultimata festvåningen för såväl det lilla bröllopet med endast närmaste familjen, till det större sagobröllopet och kan ta emot mellan 10-150 sittande gäster. Vi har flertalet salonger, där ibland vårt genuina vinkällarvalv, Franska matsalen, och Bibliotekssviten, för att inte glömma vår guldskimrande balsal med gnistrande kristallkronor, antika tapeter och gobelänger, takmålningar och en magnifik fransk öppen spis. En fläkt av slottet Versailles. På våren öppnar uteserveringen i Palatsträdgården som också är en ljuvlig plats att skåla i champagne innan er middag.

Vi hjälper er att komponera en bröllopsmeny och dryck men hjälper också om så önskas till med att planera alla arrangemang kring er bröllopsfest så som blomster, dekoration, placeringskort, bröllopstårta, fotograf, tackkort m.m. Tilläggstjänsterna är paketerade i Lilla, Mellan och Stora bröllopspaketet.Välkomna att kontakta oss för en personlig visning så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda och hur vi kan skräddarsy just ert bröllop:
www.vandernootska.se
info@vandernootska.se
Tel 08-6449960