BröllopsGuiden

Visdomsord & gästblad till bröllop. Roligt för både gästerna och bröllopsparet

Aktiviteter för gästerna är aldrig fel, dessutom sånt som blir ett fint minne för bröllopsparet! Vi har gjort "Visdomsord" (Mad Libs) och "Gästblad" som ni kan använda på er bröllopsfest - både på svenska och engelska.
Har du hört talas om "Mad Libs"? Det är ett amerikanskt påfund och det går ut på att man får en text med blanka rader där man ska fylla i ord som man tycker passar - vilket kan leda till ett väldigt roligt resultat. BröllopsGuidens "Mad Libs" handlar om visdomsord till bröllopsparet, och denna fyller gästen i med kloka eller tokiga ord - valfritt!
Dessutom har vi "gästblad" som du också skriver ut och lägger ett ex till varje gäst på festen. På detta gästblad fyller gästen i lite information, ritar av bröllopsparet och lite annat som blir kul för bröllopsparet att spara, stället för en gästbok som många gäster faktiskt missar att skriva i. Bladen kan ni sen sätta in i ett album. Alltså: skriv ut, klipp isär, och placera ett ex av varje (med en penna!) vid varje gästs tallrik - fina och roliga minnen att spara!
Klicka på bilderna för att öppna upp en pdf av varje. Du kan välja att skriva ut på en gång eller spara ner i din dator för utskrift senare. Varje pdf innehåller två blad. Engelska versioner längre ner!
Visdomsord på bröllop Gästblad på bröllop

Visdomsord (Marriage Advice/Mad Libs) & Gästblad (Guest Sheet) på ENGELSKA:

(Ingen flagga på pdf/utskrifter.)
Visdomsord på bröllop, på engelska. Gästblad på bröllop, på engelska.

Kommentarer (5)

토토놀이터
Thanks! I really appreciate this kind of information. I do hope that there’s more to come. Also visit my homepage … 토토놀이터
토토놀이터 2023-07-20        Anmäl
Vilka underbara blad
Tusen tack för dessa helt fanatstiska Gästblad och Visdomsord! Dessutom på engelska med :) Fungerade utan det minsta lilla problem och kommer säkert höja feststämningen!
Bart 2021-06-30        Anmäl
Svar till Camilla.
Wow, någonsin hört att man inte ska skåda given häst i munnen? Och vem väljer att skriva ut 30 ex direkt utan att kolla om det blir bra först? Gör om, gör rätt och sluta gnäll.
Wera 2017-05-08        Anmäl
Svar till Camilla
Det är inget fel på pdfen. Testade precis. Men det kan vara så att din dator inte laddade hela så därav problemet.
Christina BröllopsGuiden 2017-03-01        Anmäl
Visdomsblad och gästblad
Känns kul att man skriver ut 30 st visdomsblad och ser sen att man bara kan använda hälften av dom. Den runda svarta ringen länst upp till vänster blir bara halv när man skriver ut det. Gällande gästbladet så är det även där att hälften av det som står längst till vänster kommer med. Tråkigt men nu får man sätta sig och göra egna.
Camilla 2017-02-27        Anmäl

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem