BröllopsGuiden
23 feb 2008 11:34       2 svar    1775 klick

Två bröllopsresor

höstbrud
Antal inlägg: 26
Loggade in: 18 sep 2008
Utloggad
Är det några fler än vi som funderar på två bröllopsresor? Vi skulle absolut vilja åka någonstans i anslutning till vigseln ( i september)för att slippa gå till jobbet igen måndag morgon. Kanske då utan barn (då 3 och 5 år) i max en vecka, vinresa i Italien kanske? Vill sen resa allihopa till något varmt när det passar oss bättre i januari och då hägrar USA eller varför inte Thailand...hm.
jojoliten
Antal inlägg: 206
Loggade in: 27 feb 2020
Utloggad
Skrivet 23 feb 2008 12:06
vi (fast vi ej har barn) har funderat på två resor då vi inte känner att pengarna skulle räcka till till en "riktig" smekmånad direkt efter bröllopet, men vi (precis som ni) vill inte gå till jobbet på måndagen utan vill gärna komma iväg.. så vi funderar på att ta en charter resa el liknande iväg någonstans dit det inte tar så hiskeligt lång tid att flyga och vara borta 1-2 veckor. Sedan vill vi göra en ordentlig resa vid senare tillfälle då vi fått ihop pengar. En resa då vi kan skämma bort oss själva och vara borta minst 3 veckor med spa, dyk, golf sola shoppa :)

tycker att man ska göra så som man själv känner passar bäst :)
tussigumman
Antal inlägg: 75
Loggade in: 23 nov 2016
Utloggad
Skrivet 25 feb 2008 12:56
Jag har också funderat på två bröllopsresor, en kort direkt efter och en lång lite senare. Mest på grund av att Sverige är rätt trevligt i augusti då vi gifter oss, och det är trevligare att åka till exotiska länder i november eller februari då det är som tråkigast här hemma. Dock vet jag inte om sambon är så pigg på detta.
Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!