BröllopsGuiden
27 mar 2008 11:33       2 svar    1115 klick

Snittar eller....

Medåkersbrud
Antal inlägg: 14
Loggade in: 26 sep 2008
Utloggad
Vi ska ha buffe och jag funderar över att ha lite plockmat som förrätt. Dvs att när gästerna kommer till festlokalen får dom ett glas med skumpa och sen plocka lite gott att tugga på medan de väntar in oss. Har dock ingen anig om vad vi ska ha. Har ni några bra förslag på rätter man kan förbereda och som inte tar så lång tid att göra då vi ska göra potatissallad till buffen oxå? Hjälp tack! :)
ullis77
Antal inlägg: 309
Loggade in: 15 sep 2010
Utloggad
Skrivet 27 mar 2008 11:39
Till skumpan så kan man ju ha chokladdoppade jordgubbar...gott.

Lr snittar är kanonbra...min bästa snitt som jag brukar göra är parmaknyten med filadelfia blandat med honungsmelon lr soltorkade tomater...jättegoda å de går åt som smör i solsken.

På arla.se finns det endel tips på snittar, lr googla.

Tapas är ju oxå en ide...lite salami, soltorkade tomater, oliver, brödbitar, kronärtskockor, brie, vindruvor, päronbitar....mm
Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!