BröllopsGuiden
02 apr 2008 21:11       3 svar    1791 klick

080830?

tinber
Antal inlägg: 109
Loggade in: 07 jun 2011
Utloggad
För att ställa samma fråga som bic. Hur långt i planeringen har ni kommit som ska gifta sig 080830? Skulle vara kul att veta, Det är så mycket att tänka på, kanske ni har gjort något som man själv inte tänker på att det ska göras *hmm*
AnnaN80
Antal inlägg: 22
Loggade in: 01 aug 2008
Utloggad
Skrivet 03 apr 2008 16:41
Vi gifter oss också den 30 augusti. Vi håller på att fila på detaljerna med inbjudningskorten som vi tänker skicka rätt snart. Vi har sett till att boka det mesta såsom kyrka, festlokal, catering, fotograf, frisör. Har inte börjat detaljplanera allt än, men det känns ju bra att de inte hinner bli uppbokade. Ska kolla på ringar inom nån vecka och så ska jag kolla upp priser och alternativ på brudbuketter. En bil med chaufför till och från kyrkan måste vi också fixa. Jag har köpt min brudklänning, men min sambo ska hyra sina kläder så det hinner vi fixa lite längre fram. Vi har ordnat med toastmaster, men funderar fortfarande på vilka vi ska ha som värdpar.
Som sagt, vi har än så länge planerat i stora drag och går in på detaljerna allt eftersom vi närmar oss.
lindah.j
Antal inlägg: 20
Loggade in: 03 sep 2009
Utloggad
Skrivet 03 apr 2008 21:51
Hej!
Vi har också bokat in allt som kyrka, präst, festlokal, frisör, nagelfixaren, fotograf o filmare, varit och tittat på blommor. Brudklänningen är beställd. Vi ska prova kläderna till honom 19/4. (Det bör man göra typ 5 mån innan om han ska hyra) Samtidigt ska vi även kolla på kläderna till våra barn. Värdpar har vi också. (Vi har 2 st par.)Har också bokat porslinet.
Inbjudningskorten är på G.
Ringarna har vi inte bestämt ännu, tycker det är svårt att veta vad man vill ha... :) Det finns ju så mycket fint.!
Tankarna finns ju i stort sett hela tiden på bröllop. Men man har ju fixat en hel del redan så det ordnar sig nog....Ja det är ju dukning, färgtema vet vi redan typ lila (ljus och mörk).
Gjort en budget. Det är ju alltid bra att veta ungefär vad man är uppe i.
Ja tiden går fort, det är ju bara 5 mån kvar........
tinber
Antal inlägg: 109
Loggade in: 07 jun 2011
Utloggad
Skrivet 04 apr 2008 13:21
vi har bokat kyrka,catering, lokal, dj, makeup, håret ska en kompis fixa tärnakläder är klar, min klänning är klar, min moster håller på att sy brudnäbbskläder. inbjudningarna är redan ute eftersom jag inte kunde hålla mig, fotograf klar, dukning är nästan färdig. Håller på att leta guldsmed för jag vill designa min egen ring. värdpar toastmaster sångledare bestman chaufför till bil vi ska ha efter vigslen är klart

Tack för tipset, visste inte att man bör kolla hans kläder 5 månader innan
Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!