BröllopsGuiden
ÄMNE I FORUMET: Vigsel Starta ny tråd
10 jul 2008 11:23       0 svar    1961 klick

Pinsamt om detta skulle hända

enejdmo
Antal inlägg: 18
Loggade in: 27 nov 2008
Utloggad
Fick syn på denna artikel på aftonbladet:

//
En 30-årig italiensk kvinna har stämt den butik som där hon köpte sin bröllopsklänning. När kvinnan stod vid altaret släppte plötsligt underdelen av klänningen och blottade hennes bak för de samlade vittnena i kyrkan. Kvinnan kräver nu 220 000 kronor i skadestånd.

Tvisten avgörs nu i en domstol i Genoaområdet och skadeståndssumman gäller såväl sveda och värk för de pinsamheter den ställde till med, som ersättning för den undermåliga kvaliteten på plagget. Kvinnan anser att hela hennes bröllopsdag, som ägde rum i Chiavari på den italienska Rivieran, blev helt förstörd med incidenten.

– Min klient blev extremt generad eftersom delarna föll isär vid altaret och blottade hela bakdelen under vigseln, för de församlade. Prästen fortsatte trots händelsen vigselakten och paret blev gift, men givetvis kunde inte de nygifta bli fotograferade, eftersom hon var nästintill naken från midjan och nedåt, säger advokaten Alberto Figone till italienska medier.

Händelsen inträffade 2006, men tas upp i domstol först nu. Sedan vigseln ägde rum har kvinnan och hennes make separerat.

//

Tänk om det skulle hända!! De gäller att ha snygga trosor!!! :))
Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!