BröllopsGuiden
ÄMNE I FORUMET: Planering Starta ny tråd
30 jul 2008 14:31       2 svar    1620 klick

Jaha då har man haft sin första bröllopsmardröm då…

trampetroll
Antal inlägg: 84
Loggade in: 13 feb 2009
Utloggad
Inatt hade jag min första mardröm om att vi gifte oss och allt gick fel, riktigt kul nu efteråt men man blir ju lite orolig för om första mardrömmen kommer nu fem månader innan bröllopet hur väl kommer man då att sova de sista veckorna innan bröllopet? ;-)

1 Det första som gick fel i drömmen var att den fina lokalen som vi har hyrt var dubbelbokad så att vi fick vigas i en liten sporthall. Var ändå ganska okey eftersom vi dekorerade fint med tyg och lakan och så...

2 jag hade inte min brudklänning på mig utan en vanlig vit bommullsklänning för att brudklänningen fortfarande var hos sömmerskan.

3 Vigselförrättaren kom aldrig eftersom han tagit fel på dag så vi fick typ låtsas att vi gift oss ändå och hade ett typ fejkbröllop...

4. Våra tre vänner som är kockar ska göra vår mat på bröllopet var i drömmen magsjuka så vi fick i panik beställa mat från en jättedyr firma vi inte visste vad de var för några och maten var såklart katastrofal. Den bestod endast av 3 kalla örtkryddade potatisar (3 till varje gäst) .

5. bageriet hade typ inte dekorerat klart tårtan så den var bara vitfläckig och jätteful.

6. Det bästa av allt är att min pappa frågar efter tårtan om jag kan följa med honom att packa ved (min pappa har alltid packat ved och han tjatar alltid på mig att jag ska hjälpa honom med det vilket inte blir så ofta eftersom jag tycker att det är sjukt tråkigt). Men idag av alla dagar valde jag såklart att hjälpa honom så det gjorde jag för att han tjatade så.

Det gick ändå ganska fort att packa veden men så skulle vi prata en stund med människor vi träffade på vägen hem (folk som pappa kände då han i verkligheten är väldigt social och ta lång tid på sig att göra saker för att han ska prata med allt och alla) så det tog i alla fall så lång tid att när vi väl kom tillbaka till festen var bröllopet slut. Brudgummen hade dock jättekul och var jättefull och jag var sur, besviken och arg på honom och sedan vaknade jag.


OBS! Min pappa har efter att ha hört om drömmen intygat att han lovar att inte be mig att packa ved med honom på min bröllopsdag ;-)
charlotte.dahlstrom
Antal inlägg: 158
Loggade in: 22 feb 2010
Utloggad
Skrivet 30 jul 2008 22:48
Gud vilken underbar dröm.. jag och min sambo skrattade gott! Bäst var de tre potatisarna.
Men du behöver nog inte oroa dig, det blir nog bra! ;)
Tindranu
Antal inlägg: 37
Loggade in: 23 maj 2011
Utloggad
Skrivet 30 jul 2008 22:52
Skrattar!
Det är bara början vännen....!
Nä, jag skojar, jag har bara haft EN mardröm än... o jag har 18 dagar kvar... sen har jag haft en lite pervers dröm men, den vågar jag inte berätta.. Hahahaha!
Det kommer nog bli super när det väl är dags!
Lycka till med planerandet!
Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!