BröllopsGuiden
21 aug 2008 08:41       3 svar    3037 klick

Bloggen och google....

litenElin
Antal inlägg: 422
Loggade in: 03 sep 2011
Utloggad
Jag upptäckte lite fint häromdagen att min blogg kommer upp som första träff när jag söker på mitt namn i olika sökmotorer...

Kändes inte så bra eftersom jag valt att blogga här för att jag vill göra det blan bröllopsfolk.. Antar att man måste söka på sitt alias, men hade jag vetat att det är så skulle jag valt ett annat..

Detta är en blogg som jag inte vill att mina nära och kära ska läsa.. Det är som en dagbok som folk jag inte känner IRL gärna får läsa och kommentera, men som sagt helst inte mina nära och kära...

Kan jag göra något åt det? Kan BG göra något åt det?
Är det någon som känner som mig?
Anna BröllopsGuiden
Antal inlägg: 324
Loggade in: 22 jan 2023
Utloggad
Skrivet 21 aug 2008 11:04
En lösenordsskyddad bröllopssida ska inte gå att få upp via brollopsguiden.se eller google, men i det här fallet handlar det ju om bloggen och den går inte att lösenordsskydda. Har man en blogg hamnar den också på bröllopshemsidan (som en knapp i menyn), detta efter önskemål av användare. Men det betyder inte att man kan gå in på bröllopshemsidan om den är lösenordsskyddad. Dock kan man hitta bloggen t ex under t ex rubriken "Blogg" här ovan i menyn. Så kort och gott är det så att bloggarna här hos oss är öppen att läsa för alla. Lösenordsskyddade hemsidor går inte att läsa för andra än de som har tillgång till lösenordet.
Jg tror att i det här fallet blandar man ihop bröllopshemsidan med bloggen, det är helt enkelt två olika saker även om en blogg hamnar på bröllopshemsidan också om man har en sådan. Vill man ha en mer "anonym" blogg så finns inte den möjligheten hos oss idag.
Mvh Anna Lundgren
litenElin
Antal inlägg: 422
Loggade in: 03 sep 2011
Utloggad
Skrivet 21 aug 2008 14:31
Jag tänker enbart på bloggen.. Men kan jag byta alias på nåt sätt? Så att dom inte får upp mina blogg när de söker på mitt efternamn som jag ju har som alias? Och så att all min info (blogg, galleri osv) fortfarande finns kvar?

Tack!
Anna BröllopsGuiden
Antal inlägg: 324
Loggade in: 22 jan 2023
Utloggad
Skrivet 22 aug 2008 13:36
branhammar - maila oss på info@brollopsguiden.se så byter vi ditt namn i bloggen!

Partysessan - vad gäller lösenordet till hemsidan så vet vi inte vad som hänt eftersom en lösenordsskyddad inte plötsligt av sig själv kan bli öppen för alla. Vi har ej heller hört talas om att något sådant har hänt förut. Vi vill gärna få info om fler har haft problem med det.

Att vi inte svarar på mail kan tyvärr bero på att det antingen inte kommit fram till oss eller att vi helt enkelt inte har haft möjlighet att svara av någon anlednin.

Mvh Anna Lundgren
Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!