BröllopsGuiden
20 jun 2009 01:34       1 svar    4632 klick

Gifta om sig med samma man

Healga
Antal inlägg: 27
Loggade in: 15 feb 2010
Utloggad
1 år har gått och vi båda vill göra om vårat bröllop. Bara för nya löfterna eftersom vi redan är gifta. Hur går man tillväga?

Anledningen till att vi vill göra detta är att vi vill ha det på VÅRAT sätt och ingen annans. Vi fick inte bestämma maten själva, jag fick inte min klänningen som jag ville ha den, fick inte ha borden i festlokalen som vi ville. Korta versionen är att vi fick inte ett skit som vi ville. Det var våra föräldrar som bestämde allt.

Hur går man till väga?? Någon som vet? :( Snälla
Anna BröllopsGuiden
Antal inlägg: 324
Loggade in: 14 nov 2022
Utloggad
Skrivet 21 jun 2009 16:09
Du kan vända dig till Svenska kyrkan www.svenskakyrkan.se, den församling du tillhör för mer information vad gäller själva ceremonien. Jag antar att du vill förnya löftena inom kyrkans ramar.
Du kan också ställa denna fråga till Kjell Präst här på forumet http://www.brollopsguiden.se/forum/article_view.php?id=20042
Hur ni sedan firar denna dag är nog mer upp till er själva. Jag vill gärna tipsa er om Mia N s blogg här på brollopsguiden.se: http://www.brollopsguiden.se/blogg/blogg_view.php?id=10783 . Mia N planerar nu sitt andra bröllop, efter att ha blivit besviken på sitt första.
Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!