BröllopsGuiden
ÄMNE I FORUMET: Presenter Starta ny tråd
22 jun 2009 23:15       3 svar    2231 klick

En lista på presenter

perkaka
Antal inlägg: 2
Loggade in: 27 jun 2009
Utloggad
Hej!

Vi planerar att gifta oss inom en snar framtid, men hur gör man med bröllopspresenter egentligen. Känns lite töntigt att lägga in en lista i en affär, för man vill ju knappast ha alla presenter från samma affär?

Hur är det med med listor över huvud taget? Är det pinsamt att ha en lista, eller tycker bröllopsgästerna att det mest är skönt?

Finns det någon som har ett bra tips?

/Per
anna1978
Antal inlägg: 3
Loggade in: 15 mar 2010
Utloggad
Skrivet 22 jun 2009 23:48
Hejsan Per!

Jag förstår precis vad du menar! Vi ska ha vårat bröllop om bara en månad och stressade jättemycket över presenterna då alla frågade hela tiden vad de skulle köpa. Vi hade tittat lite på duka, servera och dylikt men vi ville ha lite andra presenter än det vanliga tråkiga porslinet. Då hittade min man (blivande :)) vårbröllopslista.se! Den är hur bra som helst! Man kan skapa sin lista genom att välja mellan iprincip allt man kan önska sig. Vi fick då en egen sida som vi skickade till alla våra gäster. De kan se precis vad vi önskar oss och får en länk till där de kan handla presenten.

Hoppas detta hjälper dig!

Hälsningar,

Anna
perkaka
Antal inlägg: 2
Loggade in: 27 jun 2009
Utloggad
Skrivet 23 jun 2009 16:59
Provade http://www.varbrollopslista.com, och den var lite kul *thumbsup*

Nu är det bara frågan om man vågar ha en bröllopslista på internet, frågan är om ens gamla släktingar klarar av att hantera det? Fast de kanske kan ta hjälp av andra? Hur löste ni det?

/P
anna1978
Antal inlägg: 3
Loggade in: 15 mar 2010
Utloggad
Skrivet 27 jun 2009 00:51
Hej igen Per!

Det var absolut inga problem att ha listan på http://varbrollopslista.se. Alla använder nätet nuförtiden och de tyckte att det var jättebra att kunna se precis vad vi önskat oss och främst av allt kunde de se vad som återstår att handla! Inga mer dubletter!!! Testa själv så ska du se att det funkar hur bra som helst!

Hälsningar,

Anna
Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!