BröllopsGuiden
03 dec 2009 12:00       3 svar    2427 klick

Fågelbur på huvudet?

Frankofilen
Antal inlägg: 72
Loggade in: 30 maj 2020
Utloggad
Hej,

Jag är helt inne på att skaffa en enkel klänning och slå till på en huvudprydnad á la fågelbur. Ja, det heter Birdcage veil på engelska, men jag har ingen aning om vad det heter på svenska?

Slöja är ingenting för mig, men det är däremot detta. Länkarna leder till sidor med specialisering på "fågelburar" - i prisklass från väldigt dyrt till billigt. Första länken är den som kostar mest, sista länken den billigaste.
Elegant tycker jag - vad säger ni andra?

www.unveiledbridaldesigns.com
www.birdcageveils.com
www.somethingbold.com
BG
Antal inlägg: 48
Loggade in: 19 okt 2010
Utloggad
Skrivet 03 dec 2009 15:10
Det heter ju flor, kan tänka mig att om du försöker söka på flor-hårprydnader eller liknande ska det nog komma upp..Floret är det som ser ut som "fågelbur".
Vi hade bl.a. med en flor-hårdynad i vårt förra nummer av tidningen, nr 2 2009, från diadema. www.diadema.se annars är nog bästa tipset att försöka ge dig ut och leta bland butiker, kanske kan sätta ihop någon hårprydnad med flor annars?


Vänliga hälsningar/
Josefina, BröllopsGuiden
Frankofilen
Antal inlägg: 72
Loggade in: 30 maj 2020
Utloggad
Skrivet 03 dec 2009 15:21
Jag har en kusin som är otroligt kreativ och dessutom florist. Hon vill säkert fixa min florkreation när hon gör brudbuketten. Tack för tipset! Ska kolla in länken du tipsade om.
BG
Antal inlägg: 48
Loggade in: 19 okt 2010
Utloggad
Skrivet 03 dec 2009 15:44
De låter ju perfekt! Se vad hon har för ideér..Om du hittar någon hårprydnad vore väl kanske det bästa om det va någon typ av kam eller klämma på den. och sedan kan du säkert limma fast floret, när du sätter upp det i frisyren sen tror jag det är ganska lättkontrollerat..Vissa saker har en viss förmåga att se lite "konstiga" ut innan de sitter på plats, tänk på det, testa därför någon enkel version av vad du hade tänkt för frsiyr och testa att sätta på floret då. Kan lätt göras på affären om du tex. vill ha uppsatt hår kan du snurra håret och sätta det som att du skulle sätta en hårklämma i det och sen testa floret :)

Lycka till!
/Josefina, BG
Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!