BröllopsGuiden
20 jan 2010 11:37       1 svar    5166 klick

Gifta sig på aruba?

Bendjyy
Antal inlägg: 2
Loggade in: 20 jan 2010
Utloggad
Hejsan allhopa jag och min blivande funderar på att giftas oss på en fin strand på aruba.

Är det någon anna som har gift sig där? Vilket hotell bodde ni på? Var det fräscht? Tog ni med er bröllopskläderna dit? Gick resan bra dit och hem? o.s.v.
Berätta allt är ni snälla

tack på förhand
famlyth
Antal inlägg: 217
Loggade in: 29 jan 2013
Utloggad
Skrivet 07 feb 2010 00:19
Hej!
Vi gifte oss inte där, men var dit på bröllopsresa. bode då på http://www.tamarijnaruba.com/index.php med helpension. Toppen mat, bra service, fin strand, bra hotellrum = helt enkelt toppen!! De som bor på Aruba är mycket måna om sina turister, så vi vart alltida väl omhändetagna oavsätt vad vi gjorde på ön.
Vi såg många bröllop på stranden då vi var där och det såg mycket vackert ut. Den lilla kyrkan på ön är jätte söt, men det finns så många fina stränder på ön så det är bara att välja en man tycker om. Många hotell som ligger vid stranden har speciella "bröllopsplatser"
http://www.aruba.com/SpecializedVacations/Weddings_and_Honeymoons.aspx är en toppen sida med massa bra info.
Om ni åker dit så måste ni åka till De Palm Island och minst snorkla, finns massa aktiviteter på ön men snorkla med dessa enorma fiskar är ett måste!! Papegojfisken en stor blå fisk är magisk att se på och simma med... ETT MÅSTE!! http://www.aruba.com/OurPeoplePlaces/Activities/De_Palm_Tours/photos.aspx?pid=18112
Jag hoppas att ni finner er plats i solen och får en trevlig resa.
// Mia
Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!