BröllopsGuiden
24 apr 2011 22:48       1 svar    4782 klick

gästrim till festprogram

EmmaT
Antal inlägg: 2
Loggade in: 31 maj 2011
Utloggad

sitter och försöker få ihop rim till våra 60 gäster, vilket visade sig inte vara så lättCry

Finns ingen som har haft gästrim och skulle vilja maila de till mig så jag kan få lite inspiration?

emma_k86@hotmail.com

 

Hade varit jättesnällt!Smile

Tina G
Antal inlägg: 140
Loggade in: 03 feb 2015
Utloggad
Skrivet 26 apr 2011 11:35

Jag hittade lite förslag på nätet, dock inga direkt rim men här ser du hur en brud skrev om sina gäster.

Adam en av alla gamla handbollskompisar till brudgummen. Ser till att folk har att göra på dagarna. På kvällarna blåser han i sin pipa eller tar hand om sin stora familj. Sambo med Pernilla.

Andreas en utav gästerna som har haft brudgummen som tränare. Nybliven måleributiksägare som ingår i gänget som spelar på V75 varje lördag med stor framgång. Sambo med Jenny.

Anna glad Linköpingstjej som gillar att ta hand om barn, både på arbetstid och fritid. Gift med Johan G.

Annika brudens moster som slutade sälja resor för att baka kakor, men nu ägnas tiden till det lilla röda torpet och dotterns stundande bröllop. Sambo med Per-Olof.

Ann-Sofie Göteborgstjejen som pluggade i Linköping, där hon hittade sin kärlek. Kollega till bruden, numera tillbakaflyttad till Göteborg och gift med dagens marskalk, Peter B.

Arne morbror till brudgummen som tillbringar dagarna i sin lastbil. Gillar att ta turer med sin båt på Rengens vatten. Gift med Britt-Marie W.

Benny brudens far som gärna lägger en bit kött på grillen när barnen kommer på besök. Öland, Rügen och Kanarieöarna är välbesökta resmål och efter en dag i trädgården kopplar han ofta av till Bruce Springsteen. Gift med Britt-Marie A.

Björn sporttokig Göteborgskille som numera är Halmstadsbo. Gammal handbollsmotståndare till brudgummen och numera kollega inom läraryrket. Förlovad med Emma H.

Britt-Marie A brudens omtänksamma mor, en korsordslösande lärare som gärna läser böcker och som under en och samma kväll kan slå en pling till bruden säkert 4 gånger. Gift med Benny.

Britt-Marie W även kallad ”Bitta-Mi” av en ung brudgum. Brudgummens första dagmamma som gärna bjöd på godis. Gift med Arne.

Caroline frisören som numera mest är mammaledig. Delar sin tid mellan att jaga småbarn och att arrangera vildsvinssafarin för släkt och vänner. Sambo med Jonas G.

Claes skåning som nu blivit Rimforsabo. Jobbar på Saab, tycker om tekniska prylar i allmänhet och vinner gärna över sin fru i innebandy. Gift med Sofia.

Daniel E Eksjökillen som flyttade norrut och blev Linköpingsbo. Sportig kille som gillar att hålla sig i form. Helikoptermeken som fångade Marie W som han är förlovad med.

Daniel F kvällens toastmaster och gammal handbollsvän till brudgummen. Gillar att få sina elever att både använda hjärna och hjärta. På fritiden svingas det en och annan golfklubba. Sambo med Emmeli.

Emelie brudens kattälskande lillasyster som är bra mycket duktigare på att måla fina tavlor än sin syster. Tycker även om att ta ton ibland.

Emma H Linköpingstjejen som flyttade till Halmstad och har nyligen köpt hus. Jobbar som psykolog och gillar böcker och sporttokiga killar. Förlovad medBjörn.

Emma R brudgummens lillasyster som numera passar till sitt gamla smeknamn. Mäter och klipper tyg hela dagarna. Gillar att överraska med semesterresor. Förlovad med Henrik S.

Emmeli Smålandstjejen som flyttade till Halmstad. Florist som säljer sina buketter på nätet. FångadeDaniel Fmed en ovanlig fråga.

Elin kvällens tärna som i höst firar en 10-årig vänskap med bruden. Psykolog, vars deep-talk uppskattades under resan i Australien. Brudgummen undrar dock varför just en stekpanna ingick i hennes resor mellan Lund till Stockholm? Gift med Joakim W.  

Elsie handbollsfrälst gammelmoster till bruden som ofta tar sig en promenad på Eklandskapet eller en liten cykeltur. Hjälper gärna brudparet att städa grillen och bära ut soporna. Gift med Per-Åke.

Erica barndomskompis till bruden som efter 10 år äntligen valt Sverige framför Island. Duktig på filmer och skådespelare och tycker om att läsa om svensk folkhistoria.

Erika brudens kusin där relationen under åren varit nästintill systerlig. Sjuksyster som blivit husägare (till ett hus där det ryms minst 5 barn) och snart även fru Glanz. Förlovad med Wilhelm.

Eva glad tjej från Hov som numera är Linköpingsbo och kollega till bruden. Har tränats av brudgummen och gillar att samla poäng både på handbollsplan och på golfbanan. Sambo med Magnus.

Fredd motorfantast som trivs i sin ”truck” eller på sin bike. Fixar med bravur att bo vägg i vägg med sin svärmor. Gift med Theresé.

Fredrik R kompis till brudgummen. Ser till att alla får sina paket i tid. Ingår i det framgångsrika V75-gänget. När han inte jobbar är det inte ovanligt att han tar det lugnt hemma.

Fredrik Ä kusin till brudgummen. Läskedryckförsäljaren som numera basar över sportaffärer och sin bror. Många fotbollsspelare är tacksamma att han lagt skorna på hyllan.

Gustav kusinen från landet som blivit en riktig citykille. När han inte kränger skor gillar han att ta det lugnt.

Henric T filmfantasten som är kusin till brudgummen. Gillar att lägga rouge och foundation på sina kunder. Stadskillen som numera bor på landet. Förlovad med Johan H.

Henrik S killen som ser till att ditt hem är säkert. Tillbringar sin fritid vid vatten, antingen med fiskespö eller med golfklubba i hand. Förlovad med brudgummens syster, Emma R.

Inga-Lill teknikintresserad moster till brudgummen med fart och fläkt. F.d. gammeltjoare som numera nöjer sig med en bra rulle. Gift med Krister.

Ingvar farbror till brudgummen. Globetrotter inom jobbet som gillar att uppträda som Elvis. Gift med Lill-Madelene.

Jenny kvällens första handbollsmålis som nyligen flyttat från city till Ljungsbro. Den enda som har tränats av brudgummen och hans lillasyster, dock ej samtidigt. Sambo med Andreas.

Joakim P dansant Mjölbykille som gärna tar några buggvarv med sin fru. En snickare som drömmer om att en dag få bygga sitt eget hus. Gift med Marie P.

Joakim W Stockholmskille med stort intresse för golf. Dricker, precis som bruden, gärna Oboy till frukost och äter, till skillnad från sin fru, gärna en biff till middag. Gift med Elin.

Johan H Ombergsfantasten som har haft dom flesta jobben. Gillar att ta hand om hus och trädgård. Förlovad med Henrik T.

Johan G gammal handbollsmålis som numera tillbringar tiden bakom lås och bom, eller i Ishallen med att knyta grabbens skridskor. Gift med Anna.

Johnnie brudgummens morbror som gillar att jaga. När det inte snickras i huset tas det gärna en tur på hojen. Sambo med Valerija.

Jonas A brudens musikälskande bror som tagit reda på att elgitarren är ett bra hjälpmedel i klassrummet. På fritiden spelas det även mycket Guitarr-hero och så bakas det en del matbröd också. Förlovad med Linda W.               

Jonas G killen som kan det där med TV-antenner. Delar sin fritid mellan golfbanan och sina hemliga svampställen. Sambo med Caroline.

Kevin träningsfreak som spenderar ungefär lika mycket tid på jobbet som hemma. Lärde bruden att åka inlines och som utforskade Wiens gator mycket mer än de aupairer som envisades med att åka tunnelbana. Tillsammans med Sara Lö.

Kicka hundälskande moster till bruden som lever för sina tre flatcoated retrivers och två katter. Även hästar ingår i hennes repertoar, dels som travkusk och dels som en av Sveriges kvinnliga hovslagare.

Krister morbror till brudgummen som basar på dagarna. På kvällarna tar han befälet över ugn och spis. Gift med Inga-Lill.

Lena sjuksystern från Sturefors med stort idrottsintresse som har bytt Sporthallen mot IP. Tar numera hand om hus och hem när barnen flugit ut. Gift med Torbjörn.

Lindha I kusin till brudgummen som gillar att skicka människor kors och tvärs över klotet. Förlovad med Martin H.

Linda J före detta handbollsspelare som numera tar hand om hus och hem i Mantorp. Ska snart tillbaka till verkligheten efter lång ledighet. Förlovad med Pär.

Linda W brudens blivande svägerska som tar över bröllopsplaneringen under hösten. Ett vinterbröllop som vi ser mycket fram emot! I övrigt är katter och barn ett stort intresse. Förlovad med Jonas A.

Lill-Madelene faster till brudgummen bosatt i Kungälv. Den glada lillasystern i en stor syskonskara. Spenderar sin fritid vid ett piano eller på Franska Rivieran. Gift med Ingvar.

Lorina gymnasiekompis till bruden som valt Stockholm framför Linköping. Ägnar mycket tid till både jobb och ny bostadsrätt. Fikar gärna och länge på stan med bruden när de väl ses.

Ludvig före detta handbollsproffs, numera kapten i brudgummens lag. Studenten som drömmer om att bli Footballsmanager och ses ofta läsandes V-75 program. Han var med när brudparet träffades första gången.

Magnus inflyttad Linköpingsbo med smak för kläder. Gillar att jaga boll i glasbur eller lyfta vikter i gymmet. Sambo med Eva.

Malin stockholmstjej som är duktig på siffror. Har bott 17 år i Schweiz och 4 år i Karlstad. Skrev magisteruppsats med bruden, fast mest tittade de nog på film, tränade och åt god mat. Blir aningen fnittrig när hon druckit äkta dominikansk rom.

Maria kollega och träningskompis till bruden som nu börjar jobba efter sin mammaledighet. Tycker om att måla och ingår även i små klubbar som både syr och läser böcker. Gift med Peter H.

Marie P nyutexaminerad lärare som lärde känna bruden under deras roliga gymnasietid. Fest på Valö och camping i S:t Annas Skärgård är bara några axplock från den delen av livet. Gift med Joakim P. 

Marie W brudgummens glada kusin som har flyttat till skogen, men som flyr hem till mor och far när det blir mörkt. Förlovad med Daniel E.

Martin H sjönsjungande kille som är mästare på Sing-Star. Delar sin tid mellan sin studio och spännande platser. Förlovad med Linda I.

Martin J brudens kusin och bror till kvällens värdinna. Bor i Göteborg, men jobbar som statsvetare i Stockholm. Har spelat tillsammans meden ung Lars Winnerbäck.

Matthew kvällens mest långväga gäst som för bara ett par veckor sedan bytte Australien mot Stockholm för att få bo med sin favorittjej, Sara La.

Monika brudens faster som arbetar som barnskötare i Åtvidaberg. Har varit med och firat många tillställningar i familjen genom åren, bl a dockteatern ”Bockarna Bruse” av och med bruden och hennes bror. Gift med Tony.

Nina kvällens toastmadame som borde ta jobb som bröllopsfixare. Världsvan restaurangchef med pa-studier i grunden och som träffade bruden första gången på hennes oförglömliga 19-årsdag i Wien. Partypingla som vet allt om hur det gick till vid första mötet mellan brudparet.

Pernilla handbollsfantasten som har fullt upp med barn, hus och hund. Har storslagna planer för sin sommarstuga, där det tillbringas mycket tid. Sambo med Adam.

Per-Olof för länge sedan en kollega till brudgummen som när han inte har fullt upp med hundarna nu njuter av en god gin & tonic framför tv:n i torpet på landet. Sambo med Annika.

Per-Åke pensionerad civilekonom som var till otroligt mycket hjälp under brudens gymnasieår. Läser gärna en god bok och lagar världens godaste fisk i dillsås. Gift med Elsie.

Peter B dagens marskalk och gammal handbollsvän till brudgummen som flyttade till Göteborg med sin kärlek. Initiativtagare till 12 midsommarfester, än så länge. Gift med Ann-Sofie.

Peter H doktorerande småbarnspappa som snart ska vara föräldraledig. Lyssnar mycket på jazz och är med i en bokklubb som faktiskt läser seriösa böcker. Gift med Maria.

Peter R brudgummens far som löser korsord med bravur. Ses ofta hejandes i Sporthallen när det spelas handboll. Gift med Ulla-May R.

Pär klädförsäljaren med många järn i elden. Gillar att ta kompisar på åktur i sin ring. Förlovad med Linda J.

Sara La brudens vän sedan simhoppslägret i Norrköping -95. Många brev skrevs det under lektionerna som mest handlade om kärlek och den har hon nu hittat i Matthew. Västeråstjej med ett gästspel i Linköping och Afrika, numera bosatt i Stockholm.

Sara Lö dalkulla som flyttade till Vänersborg för att jobba som personlig assistent, men som till hösten blir Linköpingsbo. Tillsammans med Kevin.

Sofia dagens kantor som flyttat tillbaka till Rimforsa med sin familj. Tar gärna en promenad till Hallsta Ängar och förlorar helst inte en innebandymatch. Gift med Claes.

Theresé kusin till brudgummen som sminkar sina kunder med stor framgång, eller är inte bruden snygg ikväll?! Gift med Fredd.

Torbjörn andra delen av en berömda tränarduon ”Rille&Tobba”, som kamperade ihop i många år. Drömmer om att bli slussvakt.Gift med Lena.

Tony brudens yngste farbror som flyttade från Rimforsa till kärleken i Åtvidaberg. Arbetar inom järn & byggbranschen och är ofta med och hejar på sönernas fotbollsmatcher. Gift med Monika.

Ulla-May L faster till brudgummen. Hon ser till att släktingar får bo nära havet när dom kommer på sommarsemester. Den utav gästerna som har flest elefanter hemma.

Ulla-May R brudgummens jordnötsälskande mor. Före dettab Vättern Rundan-specialist som numera har parkerat. Ses ofta gåendes ute på Eklandskapet. Gift med Peter R.

Valerija sjuksyrran som flyttat till Rimforsa. Gillar att ta hand om hand och fot. Sambo med Johnnie.

Wilhelm kvällens fotograf med ett sinne för kapitalplaceringar och matlagning. Kockmössa, bearnaisesås och karaoke är självklara måsten för ett perfekt nyårsfirande. Förlovad och snart gift med Erika.

Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!