Kall buffé på vårbröllop
Hej alla goa!
Jag och sambon ska gifta oss i maj-12
Så här planeras det för fullt o funderingarna är många. En av dessa funderingar är det här med maten. Vi har valt att ha ett budgetbröllop (för att vi varken har råd eller VILL ha nåt överlyx ;) ) Hur som, maten då. Vi tänkte satsa på buffé för att vi känner att det är lite enklare att anpassa till både vuxna o barn, allergiker o vegetarianer (har lite av varje där i vän/släktkretsen) Men så funderar vi (jag ;) ) på VAD man kan ha? Måste väl vara smidigast med kall buffé. Och det är gott med tycker jag. Men VAD ska den bestå av? Vi kommer vara ca 70-talet gäster i blandade åldrar. Vill att den ska vara "rolig" och att det ska finnas mkt att välja på.
Ska som sagt helst vara kall. Har Ni några bra tips, tankar o ideér? Vad kan man förbereda ett tag innan (vill helst inte stå med ALLT dagen innan) Kan man börja handla på sig ngt snart o ha i frysen eller hur är det med d? Är övertygad om att det finns kloka människor där ute som har lite mer kunskap än jag i detta!
Kram