Skrivet 18 jan 2012 13:36
Jag känner precis som du. Har gått igenom alla alternativ som gör det så enkelt som möjligt och fått kostnadsförslag på olika restauranger och så..
Gör man maten själv så är ju en buffe lättast och går att förbereda innan. Kallt kött kan man laga till innan och frysa in. :) Har man en City Gross butik i närheten kan man köpa stoora bunkar med potatissallad att ha till.
Hos oss lutar det åt att ta kalla fest fat från ICA helt enkelt.
De är jättefina och kostar runt 100 kr per pers beroende om man vill ha potatissallad eller gratäng till.
Samtidigt som man vill ha de så billigt som möjligt så vill man ju slippa så mycket jobb som möjligt. :P Ska man ha 3-rätters och göra det själv måste man ju ha folk som serverar oxå. :/
Istället för förrätt ska vi servera (hemmagjorda) snittar till det mousserande vinet vi skålar i när alla har anlänt till lokalen. :)
Och efterrätten skippar vi helt och serverar bröllopstårtan istället. :)
Hoppas mitt svar hjälper något. :D