BröllopsGuiden
ÄMNE I FORUMET: Tävlingar Starta ny tråd
21 maj 2012 09:26       10 svar    10064 klick

Veckans tävling: Charlotte Perrellis träningsbok

Christina BröllopsGuiden
Antal inlägg: 589
Loggade in: 30 jun 2020
Utloggad

3 vinner: Träningsboken "Kan jag kan du" av Charlotte Perrelli.

Har du svårt att hinna med att träna och att komma iväg till gymmet? 

Charlotte Perrelli vet precis hur det är. Efter barn nummer två hade hon svårt att komma tillbaka till sin gamla vikt. Kläderna passade inte och hon hade inte samma ork som tidigare. Charlotte bad då personlige tränaren Jesper Björck att skräddarsy ett träningsprogram som hon kunde göra i den takt hon själv valde. 

Jesper gjorde ett träningsupplägg som passade Charlottes behov - ett hemmaträningsprogram som hon kunde köra när hon hade en stund över sedan hon nattat sina söner.

Med enkla övningar som täcker in alla muskelgrupperna tränade hon sig i form och nådde sitt mål - att komma tillbaka till sin gamla klädstorlek - på ett par månader. Nu bjuder hon på programmet och vill peppa andra att ta tag i sin träning för att komma i form och må bättre.

Värde ca 190 kr/bok.

Tävla genom att kommentera nedan. Tävlingen avslutas på fredag 25/5 kl 12!

chrpe
Antal inlägg: 94
Loggade in: 09 maj 2016
Utloggad
Skrivet 21 maj 2012 09:40
Detta hade varit något för mig. Har opererat foten och går med ett jätte bandage i 2 månader. Kan bara träna överkroppen just nu och behöver lite peppning för att inte bli helt förslappad i musklerna. Har sån ångest för att jag inte får gå ut och springa!
Jessica_84
Antal inlägg: 46
Loggade in: 21 jan 2014
Utloggad
Skrivet 21 maj 2012 09:41

Jag vill komma i form och komma i den klädstorleken som jag en gång haft. Jag vill så gärna träna och hålla i gång men jag har inte riktigt motivationen eller övningarna, denna bok skulle säkerligen hjälpa mig väldigt mycket Smile

henkos
Antal inlägg: 1
Loggade in: 30 sep 2012
Utloggad
Skrivet 21 maj 2012 13:32

Gifter mig i september och har precis fått nr 2 för en månad sen. Vill så gärna komma ner till min "vanliga" strl igen, speciellt när jag redan har klänningen men inte kan stänga den :D ville ju ha ett mål, klänningen, men är rädd för att jag inte kommer klara det. Lite hjälp hade nog inte skadat :)

andiz
Antal inlägg: 2
Loggade in: 29 aug 2012
Utloggad
Skrivet 21 maj 2012 20:48

Hej, Jag behöver verkligen en hemmaträning!! har inte alls fått ordning på min sköldkörtel efter min dotter födelse (2 år) sedan och har precis flyttat från att ha bott utomlands i 13 år tillbaka till Sverige. Började nytt jobb där jag måste avläsa en licens för att får vara kvar. Skolat in dottern på dagis, Sambon har nytt jobb även han. Med flytten och allt nytt i våra liv och inte på tal om all, mental stress att ändra sitt liv efter 13 års trygghet kan jag behöver komma i mitt livs form! Ska ju även gifta mig i AUG i år och har inte ens haft tid att börja planera....3 mån på mig...det ska gå! Jag om någon behöver träna effektivt efter min dotter lagt sig. Speciellt eftersom min sambo har kvällsjobb och jag inte efter mitt jobb har en chans att träna på gym.

Denna bok kan vara precis vad jag behöver!

 

millan_milano
Antal inlägg: 18
Loggade in: 22 mar 2013
Utloggad
Skrivet 22 maj 2012 14:06

Jag har precis kört Kick Start med World of Shape o känner att jag behöver ny träning efter att jag nu tappat motivationen igen! Behöver nått som passar mig hemma..... Jag behöver bibehålla motivationen under hela sommaren för att inte hamna i "semesterfällan" inna bröllopet i september.. *puh* Hjälp!

angelicahellsten
Antal inlägg: 4
Loggade in: 21 maj 2013
Utloggad
Skrivet 23 maj 2012 19:05

Många kilo extra, ca 10 månader och inte mycket energi för att gå på gym då planneringen tar mycket energi. Kör lite hemma redan men skulle behöva lite inspiration för övningar att ta hand om de klassiska kvinnliga problemområdena på kroppen (ni vet alla vad jag pratar om :))

waterlily
Antal inlägg: 17
Loggade in: 09 jun 2013
Utloggad
Skrivet 24 maj 2012 10:17

Vilken bra ide med hemmaträning. Jag har alltid varit väldigt aktiv och tränat, men med mitt nuvarande jobb är det svårt då jag oftast slutar kring 19.00 på kvällen. Vid den tiden är man hungrig och alla roliga träningspass på gymmet har oftast redan börjat innan man hinner dit. I vintras köpte jag vikter för att träna hemma, men har totalt idètorka på övningar så den hemmaträningen varade inte många veckor. Med den här träningsboken skulle jag få motivation och inspiration att ta upp träningen igen.

oland
Antal inlägg: 4
Loggade in: 13 maj 2014
Utloggad
Skrivet 24 maj 2012 12:54

Lite mer välformade överarmar vore ju inte fel innan bröllopet och den boken kanske kan hjälpa till med både det och ett och annat kilo som sitter på fel ställe ;)

Vill ha.

Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!