BröllopsGuiden
12 maj 2013 19:10       4 svar    4992 klick

Antal serveringspersonal

Annelie73
Antal inlägg: 29
Loggade in: 23 sep 2013
Utloggad

Vi kommer att ha 40 gäster till bröllopsmiddagen.

Jag undrar hur många man behöver som serverar.

muuppeens
Antal inlägg: 5
Loggade in: 03 feb 2014
Utloggad
Skrivet 12 maj 2013 20:55

Jag är servitris och jobbar myckt på bröllop. Beror helt på om det är buffé, serverad dryck, serverad mat osv osv osv..

När det är 70 pers (buffe) och vinkaraffer står på bordet så räcker det med 2 servitriser.
När det är 70 pers (serverad) och vinkaraffer står på bordet så brukar vi vara 4 servitriser.
När allt ska vara serverat och det är 70 pers så kanske man ska vara några fler i servitrisen!

Det är mina erfarenheter i alla fall, hoppas det hjälper! Medveten om att ni kommer vara 40 gäster:)

emeliejens
Antal inlägg: 7
Loggade in: 23 jul 2014
Utloggad
Skrivet 16 maj 2013 16:11

Vi har 80 gäster och tio bord på vårt bröllop och kommer ha en svervitris per bord + en som sköter "vem som ska göra vad". Allt kommer servras vid bordet, både mat och dricka.

Jag tänker hellre en för mycket än för lite:)

 

 

Myran73
Antal inlägg: 88
Loggade in: 30 maj 2013
Utloggad
Skrivet 30 maj 2013 12:11

Vi var ca 50 pers på vårat bröllop och hade buffé. Vi hade 2 tjejer som fyllde på och plockade bort allteftersom. De gjorde det kanonbra men hade nog kunnat vara 1 till. :-)

Myran73
Antal inlägg: 88
Loggade in: 30 maj 2013
Utloggad
Skrivet 30 maj 2013 12:11

Förresten... den tårtdekorationen som du har på bilden hade vi på vår tårta :-))

Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!