BröllopsGuiden
ÄMNE I FORUMET: Familj Starta ny tråd
05 jan 2014 20:18       5 svar    3169 klick

Lekbord för barnen - bra idè ?!

vicky_bran
Antal inlägg: 4
Loggade in: 02 feb 2014
Utloggad

Hej.
Då jag själv inte har några barn =( så tänkte jag fråga er med barn, om den här idèn kan fungera i praktiken och om det är något som ni som föräldrar samt barnen skulle uppskatta. Samt om ni kan komma på något mer man kan tillägga..

Vi kommer ha cirka 10-15 barn med på vårt bröllop i åldrarna 0-9 år. Vet att de brukar ha lite svårt att sitta still, vilket inte heller är tanken men det kanske inte är så kul för dom att sitta o lyssna till tal m.m. Därför tänkte jag göra ett "lekbord" en bit ifrån middagsbordet (så det blir lite mer avskilt) med t.ex papper i olika färger, kritor, ballonger, målarblock, tidningar, bilar, godis, dricka m.m.

Vad tror ni om idèn och har ni några tips om vad man kan ha mer på detta bord ?

 

Doll
Antal inlägg: 1
Loggade in: 02 mar 2015
Utloggad
Skrivet 09 mar 2015 14:59

Hej,

vi var på ett stort bröllop i höstas med många barn i olika åldrar. Paret hade valt att använda sig av ett lekbord något avskilt från övriga bord. De hade även hyrt in personal till detta och jag måste säga att det var jättebra. Dels för att vi föräldrar helt kunde koppla av, var dök något upp kom någon ur personalen med barnen, och man visste att de små inte gled iväg utom stn och hörhåll. 

vad vi såg på bordet förutom pennor och papper var bla pussel och ansiktsmålarfärg (de som ville blev jättefint målade!) och pussel. Barnen fick dessutom en liten godispåse och fri tillgång på dricka. Utöver detta låg det på barnens platser vid borden små presenter med små pyssellådor. Verkligen jättefint.

vi ska själva ta med oss detta till sommaren och vårt eget bröllop...

 

samisami
Antal inlägg: 10
Loggade in: 15 aug 2023
Utloggad
Skrivet 18 nov 2021 14:10

Vad menar du när du säger ett spelbord för ett barn? vill du köpa ditt barn en dator och köpa ett spelbord för den här datorn? det är bättre då att köpa en dator som kan dra ut allt. till exempel, låt honom försöka börja rita skinn. i framtiden kommer han att kunna tjäna bra pengar på detta. Idag gör människor redan bra pengar på sina ritningar. till exempel ritar många människor idag skinn. sedan säljer de dem på sell csgo skins for real money - webbplatsen, där folk sedan köper dem. varför inte försöka utveckla ditt barn i den här riktningen?

wilfordwever
Antal inlägg: 10
Loggade in: 14 jan 2024
Utloggad
Skrivet 15 jan 2024 19:54

Det du nämnde om att rita skins för spel och sälja dem är en verklig möjlighet för vissa människor. Det finns faktiskt en marknad där människor köper och säljer virtuella skins för olika spel, t.ex. Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), för riktiga pengar. Men jag skulle också vilja varna dig för att spela och använda bonus utan insättning som du kan mångdubbla dina pengar med. Om du gör det på ett klokt sätt kan du göra bra ifrån dig i det här fallet.

Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!