BröllopsGuiden
18 aug 2014 08:23       1 svar    1338 klick

Trädgårdsbröllop, parkering hur gör ni?

jenung
Antal inlägg: 6
Loggade in: 31 dec 2015
Utloggad

Hej!
Jag och min fästman ska gifta oss den 1 augusti 2015 på mina föräldrars gård i sommarstugan på landet, ca. 15 min in till närmaste stad. Vi ska ha både vigseln och festen på gården och blir ca. 80 gäster. Planeringen är i full gång och jag funderar över några praktiska saker som jag hoppas ni kan hjälpa mig med. :)

Parkering: Hur ordnar ni med parkering när det inte finns några parkeringsplatser? Vi har problemet att vi har en ganska smal väg vid vårat hus, grannarna bor ca. 50-100 meter bort åt båda hållen och på vägen kör det nån gång per dag en traktor så det kan bli svårt att låta gästerna ha bilarna längs vägen. Jag har funderat om man eventuellt kan kolla om man kan parkera på någon av ängarna runt omkring som det inte odlas på eller finns betande djur på. Finns även en bygård med rätt stor tomt där man hade kunnat fråga om gästerna får parkera.
Men jag är nyfiken på hur ni gör med parkering eller om ni fraktar era gäster själv med buss eller liknande eller om ni har några bra tips, idéer? :)    

Dallas
Antal inlägg: 183
Loggade in: 22 jan 2020
Utloggad
Skrivet 20 aug 2014 11:03

På ett bröllop jag var på fick vi åka buss från kyrkan till festlokalen. De som kört till kyrkan körde även till lokalen (de drack alkoholfritt). Många tog taxi/kommunalt till kyrkan då det blev buss sen. Det är ju alltid ett problem med var alla ska parkera tyvärr. Men kan ni få tillgång till bygården är det ju toppen.

Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!