BröllopsGuiden
ÄMNE I FORUMET: Familj Starta ny tråd
14 sep 2015 15:20       3 svar    2372 klick

Min pappa finns inte

Jossan39
Antal inlägg: 9
Loggade in: 16 aug 2016
Utloggad

Min pappa är bortgången sedan några år tillbaks och det är ju såklart extra tråkigt nu när jag ska gifta mig. Hur gör man med min fars plats vid honnörsbordet? Vem ska ta hans plats och vara stand-in. Hålla tal? Jag har två farbröder och jag har svårt att välja en av dom. Dessutom börjar dom bli lite till åren och risken är att det blir lite "gaggigt". Jag har också en faster som står mig mycket nära. Hon är väldigt lik min pappa i sättet och jag tycker väldigt mycket om henne. Kan jag fråga henne om detta? I så fall sitter ju hon jämte mig och så sitter min svärmor jämte henne. Det blir ju lite konstigt men det kanske inte gör något. Min svärmor och min faster går också väldigt bra ihop och jag har frågat min svärmor om det skulle vara ok för henne med detta upplägget. Hon har inget emot det, för henne är det helt ok. Vad tycker ni? Hur har ni andra brudar gjort när era fäder av olika anledningar inte är med?

Christina BröllopsGuiden
Antal inlägg: 589
Loggade in: 30 jun 2020
Utloggad
Skrivet 15 sep 2015 09:04

Jag har aldrig varit på ett bröllop i den situation som du beskriver. Men din lösning låter väldigt bra. Sjävklart får man placera folk som man vill, de "regler" som finns är mer en hjälp och hur det brukar vara traditionellt, men gör du som passar er bäst!

helinhanna
Antal inlägg: 31
Loggade in: 19 jun 2016
Utloggad
Skrivet 15 sep 2015 10:25

Jag har oxå detta problem, då min pappa har valt bort oss barn 😔

men ska nog sätta min moster där istället, plus att sambons båda föräldrar inte längre är med oss. Då får hans morföräldrar sitta med istället... 

Gör det som känns bäst för dig 👍🏼😃

betsy1987
Antal inlägg: 8
Loggade in: 04 nov 2015
Utloggad
Skrivet 26 okt 2015 15:13

Min pappa finns inte heller i bilden så vi har valt att våra närvarande föräldrar får sitta med de andra och istället ha tärna, marshalk och toastmasters vid honörsbordet istället :)

Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!