BröllopsGuiden
ÄMNE I FORUMET: Planering Starta ny tråd
22 okt 2015 19:02       2 svar    1914 klick

Blyg brudgum

fasjstrm
Antal inlägg: 11
Loggade in: 12 maj 2016
Utloggad

Hej!

Jag och min sambo har börjat prata giftemål, men vi stöter på ett stort problem. Han är väldigt blyg och obekväm i situationer där han står i fokus, han hatar att fylla år osv. Så här har vi ett STORT problem, han är inte så jätte sugen på att gifta sig just av den anledninge. 

Har Ni några tips på hur vi kan göra för att hjälpa honom under denna dag. Vi kommer inte gifta oss i kyrkan, utan det blir nog en cermoni utomhus. Jag funderar på att köra på den amerikanska traditionen och låta min pappa överlämna mig vi cermonin, dels för att jag tycker det är en sån vacker tradition och dels för att dra bort lite fokus från min stackare. Men har Ni där ute några andra tips på hur jag kan hjälpa honom. Jag vill ju att detta ska bli en underbar dag för oss båda och att han inte ska känna sig tvingad in i någon situation där han lider.

MVH

Fanny

evback
Antal inlägg: 1
Loggade in: 23 jan 2016
Utloggad
Skrivet 23 jan 2016 14:56

Ni kan ju gifta er i stadhuset med två vittnen och era föräldrar, sedan har ni en bröllopsfest efteråt där andra är inbjudna.

Det tråkiga är att man inte får den stora ceremonin, men om det är så pass obekvämt för honom att stå i fokus så är det en bra mellanväg med stadshuset.

Eller, när min pappa gifte sig i trädgården. Det kändes mer som en vanlig fest. Vi minglade lite och sen gick alla ut i flock när vigselförrättaren kom, det var 5 min vigsel och 5 min sång. Sen var det brudskål och sedan middag. Det kändes mer som en hemmafest och inte lika uttittande =)

fasjstrm
Antal inlägg: 11
Loggade in: 12 maj 2016
Utloggad
Skrivet 24 jan 2016 16:01

Tack för tipset. Jag hoppas jag kan få till en diskussion om detta snart :) Vi får se vad han säger då. Men att gifta sig i trädgården låter som en mysig ide.

Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!