BröllopsGuiden
03 jan 2016 14:51       2 svar    1965 klick

Tips på bra fotografer!

PipenPia
Antal inlägg: 2
Loggade in: 11 feb 2016
Utloggad

Hej! 

Jag och maken är nu lyckligt gifta, inne på vår sjätte månad. Vill nu dela med mig av våra fotografer Jaan Sokk och hans fantastiska assistent Sigrid Butler (tillika hans fästmö och mor till hans barn). Jag hittade detta estländska par via facebook och ett "rekommenderat inlägg", hamnade på Jaans hemsida och klickade i vårt bröllopsdatum.

Lång historia kort...några dagar senare hade vi kontakt och efter en "pre wedding shoot" i påskdagarna så kände även min make att vi hittat rätt fotografer. Smile 

http://sokkphoto.com/pre-wedding-shoot-with-pia-joakim/

Sen rullade det på och vi åkte ner till Bankeryd, där vårt bröllop stundade 25 juli. Jaan och Sigrid kom ner redan på torsdagen före och tog del i våra förberedelser och hjälpte även till en del själva. Snart nog var de en del av vår närmaste krets och vi är så glada att de blev en så stor och viktig del i vår härliga dag.

http://sokkphoto.com/pia-joakim-wedding-bankeryd-sweden/

Vi fick även en liten "bildfilm" som är helt underbar!

http://sokkphoto.com/the-b-roll-from-bankeryd/ 

Så kika in på www.sokkphoto.com  och lägg in ert datum! Ni kommer inte ångra er! Priset är bra och människorna bakom är bättre! 

 

Lycka till med ert bröllop!

 

Många kramar

Pia och Joakim Snökvist

carlredford
Antal inlägg: 1
Loggade in: 27 sep 2022
Utloggad
Skrivet 27 sep 2022 07:39
PipenPia SKREV DEN 03 jan 2016 14:53 FÖLJANDE:

Just det! De finns på facebook också såklart :)

  • Make sure your term papers goes through spell checking and proofreading before submission. The https://en.writingapaper.net/buy-term-paper-online/ center has a team of writers who are professional editors. We will offer you with editing service if you write your own term paper. We also are capable of writing and editing for you high quality custom term papers.
Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!