BröllopsGuiden
04 jul 2016 21:25       2 svar    2273 klick

Vad ska man tänka på när man serverar buffé?

carroh1
Antal inlägg: 6
Loggade in: 08 aug 2016
Utloggad

Har lite funderingar angående buffén till vårt bröllop.

Vi tänkte först ha snittar till bubblet. Sedan blir det grillbuffé med grillat kött, grillade grönsaker och olika slags sallader. Ska man ha vin och öl på borden eller på ett serveringsbord? Vi ska inte ha någon serveringspersonal utan bara personal som plockar undan allt eftersom.  Sedan tänkte vi ha dessert. Ska man ha kaffe då eller väntar man till tårtan?

Kom gärna med tankar och idéer!  😃 Kan behöva alla tips jag kan få 😃

Sitter och försöker få till en tidsplanering nu 🙈😊

Tacksam för svar!

Ha det gott alla brudpar därute!

Dallas
Antal inlägg: 183
Loggade in: 22 jan 2020
Utloggad
Skrivet 20 jul 2016 11:51

Ni kan placera ut lite vin och öl på borden men även ha ett serveringsbord så kan folk gå och hämta, ni kanske vill lägga ölen i ishinkar? Kaffet brukar oftast serveras till tårtan. Glöm inte ha lite roliga alkoholfria alternativ också, det är supertrist att dricka läsk eller vatten om man inte kan eller vill dricka alkohol :)

Author7
Antal inlägg: 6
Loggade in: 24 jul 2016
Utloggad
Skrivet 24 jul 2016 02:37

Buffe verkar som en mysig ide :) 

Tänk på att även kolla gästerna har specialkost. Ni kanske kan skicka ut ett lite extra informationsblad med inbjudningskorten eller likande. Om det finns vegetarianer/veganer tycker jag i alla fall att ni ska ha något som ersätter köttet också och inte bara grönsaker och sallad. Jag menar ni kan säkert hitta några grönsaksbiffar som går lika bra att grilla och de kan man ju grilla tillsammans med grönsakerna. :) 

 

Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!