27 maj 2007 20:45
3 svar
3130 klick
sugarpaste
gjorde en tårta idag för att se hur det blev. upptäckte att marsipanen var otroligt svår att kavla ut och att jobba med.
funderar därför på sugarpaste istället.. men då får den alltså inte komma i kontakt med grädde? stämmer det?
vi gillar inte smörkräm så vi kan inte fodra med det. borde det inte funka med vaniljkräm istället?
hur är det med sugarpaste? hur länge kan den stå och hur lätt håller den sig fin? jämfört med marsipan alltså :-)
hoppas någon kan komma med några tips och råd
funderar därför på sugarpaste istället.. men då får den alltså inte komma i kontakt med grädde? stämmer det?
vi gillar inte smörkräm så vi kan inte fodra med det. borde det inte funka med vaniljkräm istället?
hur är det med sugarpaste? hur länge kan den stå och hur lätt håller den sig fin? jämfört med marsipan alltså :-)
hoppas någon kan komma med några tips och råd