BröllopsGuiden
04 mar 2019 20:04       3 svar    2887 klick

Förrätt eller inte?

ronjabee
Antal inlägg: 2
Loggade in: 04 mar 2019
Utloggad

Hela tiden har jag velat ha en traditionell 3 rätters men nu lutar det åt att det ska bli buffé med både varmt och kallt till huvudrätt. Efterrätten tänkte jag göra själv och tårta tänkte jag köpa.

 

Men då vi ska ha buffé undrar jag om jag ska skippa förrätt främst för att dra ner på kostnaderna men även för att det kanske annars blir för mycket mat?

 

Vad tycker ni?

jesse99
Antal inlägg: 2
Loggade in: 23 feb 2024
Utloggad
Skrivet 11 jan 2024 11:08

While opting for a buffet can be a great way to provide a variety of options, skipping the wordle unlimited starter may impact the overall dining experience. 

headsailright
Antal inlägg: 1
Loggade in: 18 jan 2024
Utloggad
Skrivet 18 jan 2024 04:59

En god förrätt ska reta smaklökarna och se till så att du och dina gäster vill äta mer, men den ska gärna vara en liten portion och inte innehålla för komplicerade smaker. Fisk- och skaldjur är ofta bra som förrätt. Räkor, löjrom, kräftor eller annat är klassiska förrättsingredienser. little runmo

necklacebless
Antal inlägg: 1
Loggade in: 01 feb 2024
Utloggad
Skrivet 01 feb 2024 05:17

Att överväga olika alternativ för er bröllopsmåltid är en klok idé, och att anpassa sig till en buffé istället för en traditionell 3-rätters middag kan vara både kostnadseffektivt och ge era gäster fler valmöjligheter. Att skippa förrätten kan vara ett bra sätt att dra ner på kostnaderna och undvika att det blir för mycket mat för era gäster. Dessutom ger det er möjlighet att fokusera mer på huvudrätten och efterrätten, geometry dash unblockedsom ni verkar ha speciella planer för. Det är viktigt att välja det som passar bäst för er och era gäster, så följ era instinkter och vision för er stora dag. Lycka till med ert beslut och bröllopsplaneringen!

Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!