BröllopsGuiden
ÄMNE I FORUMET: Relationer Starta ny tråd
14 jul 2007 05:03       4 svar    3754 klick

Ovän med pojkvännens pappa !

palenryd
Antal inlägg: 23
Loggade in: 10 aug 2007
Utloggad
Jaha nu har man blivit världens ovän med blivande makens pappa. Är tillochmed bannlyst hemma hos honom..
Gifter oss 11 Augusti och tror inte vi hinner lösa detta fram tills dess. Kommer vara en jobbig spänning på bröllopet.
Är också orolig för att min pappa kommer ta upp bråket med min killes pappa och börja bråka (efter några glas) då jag är "pappas flicka" enligt honom..
Jobbigt jobbigt.. Någon som vatt med om ungefär samma grej? Nått tips?
josse
Antal inlägg: 50
Loggade in: 22 okt 2007
Utloggad
Skrivet 14 jul 2007 06:39
Vad är ni ovänner om? Nogot allvarligt eller är det bara tjafs? Svärmorsproblem hör ju till vanligheterna (har haft det själv), men det är nog mindre vanligt med svåra svärfarsproblem. Tycker han plötsligt att du inte duger och/eller har du sagt/gjort något dumt? Om det är så att du inte duger i hans ögon lär det inte ändra på sig i första taget. Har du sagt något som kränkt hans person (t ex att han är konstig som gör si och så eller att han lägger sig i något han inte har med att göra) kan jag av egen erfarenhet säga att sånt brukar blåsa över efter ett tag, även om viss spänning alltid finns kvar. Tråkigt om det blir jobbig spänning på bröllopet, men jag skulle försöka att inte tänka så mycket på detta om jag var dig eftersom du inte kan göra så mycket åt situationen vad jag förstår. din pappa kan du ju prata med innan bröllopet och säga att du absolut inte vill att han angriper svärfar på bröllopsdagen. De flesta har inte heller lust att ställa till med bråk när de går på bröllop, man vill inte skämma ut sig. Min egen svärmor t ex hotade med att inte komma på bröllopet, men hon dök upp i alla fall och uppförde sig helt ok.
palenryd
Antal inlägg: 23
Loggade in: 10 aug 2007
Utloggad
Skrivet 14 jul 2007 22:50
Han tycker att jag inte är en bra tjej eftersom jag har vatt tillsammans med en albansk kille en gång i tiden. Min killes pappa är serb och tycker då att jag är en dålig tjej o vill inte att jag ska gifta mig med hans son. Och så snackar han skit om mig till alla sina vänner osv så jag har fått dåligt rykte.
Jag konfonterade honom och frågade varför han pratar illa om mig till andra. Jag sa också det att om det är något som han vill säga om mig så kan han prata med antingen mig eller min kille om det.
Han hällsar inte ens när han träffar mig ute..
josse
Antal inlägg: 50
Loggade in: 22 okt 2007
Utloggad
Skrivet 15 jul 2007 22:40
Låter som en klassisk kulturkrock. Inte mycket att göra åt det, tyvärr. Med tiden kan det säkert bli bättre, men det blir nog svårt för dig att helt bli accepterad av svärfar.
Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!