BröllopsGuiden
16 jul 2007 22:19       11 svar    2009 klick

Tilltugg, förrätt?

karlsson-linda
Antal inlägg: 104
Loggade in: 23 apr 2008
Utloggad
Hade tänkt bjuda på något ätbart innan maten. Klassikern är chokladdoppade jordgubbar har jag förstått, men jag undrar om det finns någon som kan föreslå något annat. Ska gifta oss i december.
Tack på förhand, alla ni hjälpsamma människor! :-)
LJo
Antal inlägg: 200
Loggade in: 22 jul 2010
Utloggad
Skrivet 16 jul 2007 22:36
Allt beror ju på om ni kommer att fotografera er innan eller efter vigseln. Vi gifter oss i feb och för att få bra ljus för utomhusbilder måste vi fotograferas innan vigseln så då blir det bara bubbel innan middagen. Var på ett bröllop för ett år sen och då blev brudparet fotograferat efter vigseln så vi fick bubbel och snittar innan middagen.
jessicaochdaniel
Antal inlägg: 34
Loggade in: 13 okt 2007
Utloggad
Skrivet 16 jul 2007 22:52
Det är trevlig och gott med permesan stänger tycker jag. Man lägger osten i strimlor på plåt i ugnen och låter dem smälta lite lätt. Sen låter man dem svalna och stelna igen. Annars gillar jag tandpetarmat...typ en liten körbärstomat, mozarellaost och färsk basilika uppträtt på tandpetare. Enkelt att äta, vackert och gott !
Jess
Antal inlägg: 163
Loggade in: 27 apr 2009
Utloggad
Skrivet 17 jul 2007 13:40
Vår vigsel är ganska sent; 17.00, så vi ska endast ha champagne och snittar (tapas) innan maten.
Jag har mängder med recept på olika snittar, så om du är intresserad så maila mig så kan jag skicka dem till dig!
Min mailadress är yezzika.j@gmail.com
karlsson-linda
Antal inlägg: 104
Loggade in: 23 apr 2008
Utloggad
Skrivet 17 jul 2007 16:43
Vi ska fotograferas innan vigseln, men jag tror det är bra med lite tilltug ginnan maten ändå. Så folk kan få fotografera lite och även umgås lite innan maten.

Har mailat dig nu, Jess. :-)
niilo
Antal inlägg: 79
Loggade in: 06 sep 2008
Utloggad
Skrivet 17 jul 2007 22:18
Om du menar att du ska servera något till "brudskålen" så har jag ett enkelt o billigt tips. Vi ska ha små salta kex som vi strör lite parmesanost o pinjenötter på sen lägger man dom på en plåt i ugnen en kort stund så osten smälter sen e de klart :) Du kan förbereda detta några dagar innan o lägga i en tät plastburk. Lycka till!!!
maggan
Antal inlägg: 116
Loggade in: 30 nov 2010
Utloggad
Skrivet 18 jul 2007 09:39
Jess skulle jag också kunna få maila dig och få lite recept?
Jess
Antal inlägg: 163
Loggade in: 27 apr 2009
Utloggad
Skrivet 18 jul 2007 23:02
Vad bra tjejer!
Vi har ännu inte bestämt oss för vilka vi ska ha, det är inte bra om man har FÖR mycket att välja mellan tydligen...;)
Jess
Antal inlägg: 163
Loggade in: 27 apr 2009
Utloggad
Skrivet 19 jul 2007 17:06
Absolut! Bara maila mig så skickar jag det till dig, om det finns fler som är intresserade så är det bara att maila mig! :)
Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!