BröllopsGuiden
ÄMNE I FORUMET: Brudgummen Starta ny tråd
03 sep 2007 12:36       4 svar    2140 klick

Dåligt med tips till brudgummen i tidningen!

*ann*
Antal inlägg: 103
Loggade in: 19 apr 2009
Utloggad
Tänkte faktiskt klaga lite i förhoppning att få lite mer tips i framtiden...Det gäller alltså själva papperstidningen! I nyaste numret finns en sida för brudgummen och det tycker jag är alldeles för lite! Man är ju två som gifter sig och många tjejer vill nog att killarna ska vara mer engagerade men det är ju inte kul att läsa en tidning som mestadels handlar om bruden och hennes kläder, underkläder osv...Jag önskar mer tips till killarna angående kläder och annat och även intervjuer med män som gift sig osv!! Tack ändå för en i övrigt bra tidning!
Anna BröllopsGuiden
Antal inlägg: 324
Loggade in: 14 jan 2022
Utloggad
Skrivet 04 sep 2007 08:23
Hej, du har rätt! Vi tycker själva att det inte blev så mycket konkreta tips riktad till brudgummen i detta nummer av tidningen (dock har vi med brudgumsklädsel på en manlig modell i ett av modejåobben). Vi vet helt enkelt att vi måste skärpa oss och göra mer artiklar och trendigt mode för mannen i fortsättningen! Samtidigt är det mycket annat som vi vet är populärt, t ex brudfrisyrer och brudbuketter och som läsarna också helst vill ha ännu mer av (gärna en hel tidning av varje verkar det som). Men vi vill att BröllopsGuiden ska vara en trendig tidning och inte en bröllopskatalog i första hand och det gör att vi aldrig kommer att ha massor med lånade press- och katalogbilder som "utfyllnad". Vi vill vara först med det senaste och det tar både tid och kostar massor av pengar att producera i egen regi. V kommer även att satsa mer på sajten med modereportage och nyheter om bröllop gjorda av vår redaktion! Det ska bli jättekul och vi ligger nu i startgroparna för en sådan lsatsning. Läs mer på min blogg framöver!
Anna Lundgren, chefredaktör
*ann*
Antal inlägg: 103
Loggade in: 19 apr 2009
Utloggad
Skrivet 04 sep 2007 08:46
Ja jag förstår att det finns många önskemål och att läsarna vill ha mycket av allt och att det kan vara svårt att få ihop och tillfredsställa alla önskemål!:-) Får hålla tummarna för att det går att få mer för killarna också iaf, låter bra att ni tar till er av kritiken iaf! Och tack för svaret!
famlyth
Antal inlägg: 217
Loggade in: 29 jan 2013
Utloggad
Skrivet 05 sep 2007 14:10
Det som inte ryms i tidningen... kan inte det vara med här på hemsidan istället? // Mia
frk matsdotter
Antal inlägg: 181
Loggade in: 07 okt 2007
Utloggad
Skrivet 07 sep 2007 10:18
sen är det väl kanske så att de flesta annonser och reklamsidor vänder sig till oss brudar, som spenderar mer pengar inför en vigsel... i större utsträckning köper vi våra grejer, medan mammen hyr. vi ska fixa naglar och hår, köpa smink, väskor, sjalar etc etc...

brudgrejerna får alltså ta större plats i tidningen så nr.budgeten går ihop sig ....?
Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!