BröllopsGuiden
ÄMNE I FORUMET: Relationer Starta ny tråd
05 nov 2007 13:06       3 svar    2885 klick

Hur personlig ska man vara?!

*ann*
Antal inlägg: 103
Loggade in: 19 apr 2009
Utloggad
Hej hej! Vill bara komma med en liten tanke och hoppas att ingen tar illa upp för det är inte min mening...Men när jag läser vissa inlägg, bloggar här och även bloggar i stort så slås jag över hur enormt privata vissa är som beskriver relationer i detalj, berättar jättetidigt om graviditeter osv...Varför har vi egentligen fått ett så stort behov av att vara så väldigt privata i det offentliga?! En undran jag har bara...Sen tycker jag att den här sidan är kanon och alla tips och idéer man får och jag kan förstå behovet att få svar på undringar om privata saker...Som sagt en fundering bara...Hoppas ingen tar illa upp!
mammamuu
Antal inlägg: 202
Loggade in: 06 maj 2008
Utloggad
Skrivet 05 nov 2007 16:59
Jag tror att många bara tycker det är skönt att få skriva av sej och få synpunkter av andra man inte känner. Ens nära och kära kanske inte alltid "orkar" höra på en, om du förstår vad jag menar *ermm*
Jag förstår hur du menar men har själv aldrig tänkt på det på det sättet.
*ann*
Antal inlägg: 103
Loggade in: 19 apr 2009
Utloggad
Skrivet 05 nov 2007 21:34
Hej jag förstår precis vad du menar och jag kan också förstå behovet av att prata av sig, få höra andras åsikter osv. Jag är själv sån att jag behöver det och forumet och ja hela bröllopsguiden är ju bra på det sättet. Samtidigt så har jag tänkt ofta på nätet över lag att personer är väldigt, väldigt privata och ibland kanske man tror att det bara är personer man inte känner som läser men det kan ju faktiskt lika gärna vara någon som känner igen den som har skrivit eller personer som det skrivs om....Så ja som sagt mest en tanke, jag förstår helt klart behovet!:-)
nillaS
Antal inlägg: 13
Loggade in: 27 sep 2010
Utloggad
Skrivet 14 sep 2010 13:41
det där är lurigt, håller med om vad du menar ann, har funderat mycket på det där också, det är så lätt och skönt att berätta saker på forum och bloggar, skriva av sig som mammamuu säger, men hade man sagt det till "alla" i verkligheten? och så är det så lätt att säga lite för mycket, rätt vad det är känner någon igen en själv eller den man skriver om..

förvisso tror jag alla här på bröllopsguiden har goda avsikter, men man vet aldrig...
Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!