BröllopsGuiden
13 jan 2008 15:37       0 svar    1477 klick

Catering eller kock, pris?

tussigumman
Antal inlägg: 75
Loggade in: 23 nov 2016
Utloggad
Hej!

Jag funderar på om man ska ha bröllop i lokal med mat i priset (kuvertavgift) eller om, och i så fall hur, mycket billigare det blir att ha en lokal med egen mat.

Om vi tittar på egen mat förslaget; jag vill helst inte ha buffé, så då finns alternativen catering eller egen kock, med inhyrd serveringspersonal. Är det någon som har gjort på detta sätt, och hur mycket betalade ni i så fall per gäst?

Egen kock låter ju hemskt lyxigt, och den lokalen vi tittade på i helgen hade ett stort bra kök. Men samtidigt låter det dyrt, så då kanske det inte lönar sig med egen mat i hyrd lokal? Fördelen med restaurang är ju att mat, personal, disk och dukning ingår i priset. Och städning, inte att förglömma! *cat*
Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!