BröllopsGuiden
Tipsa andra om denna sida:

Bröllopsmässor & event Sverige runt

Innan och under din bröllopsplanering är tipset att besöka olika bröllopsmässor. Här annonseras bröllopsmässor och brudvisningar i kronologisk ordning runt om i Sverige. På hösten och vintern är det högsäsong för mässor och visningar.

ANNONSERADE MÄSSOR & EVENT:

OKTOBER 2021

Bröllopsmässan i Umeå 10 oktober

Nu är det återigen dags för Bröllopsmässan i Umeå! Bröllopsmässan för hela Norrland, där du kan träffa massor av aktörer som vill göra er bröllopsdag till ett minne för livet.

Den 10 oktober 2021 är datumet att skriva in i kalendern. Ta med din partner, din vän, dina föräldrar eller någon annan som vill njuta av en dag med fantastiska klänningar, häftiga tårtor, vacker musik och mycket mer.

Mer information publiceras löpande på sociala medier under @event.95 och @brollopsmassanumea samt på www.event95.se. Vill du delta som utställare? Maila till info@event95.se för att få mer utställarinformation.

Varmt välkomna! #bröllopsmässanumeå2021 #bröllopsmässanumeå

Bröllopsmässan i Umeå

NOVEMBER 2021

Bröllopsmässa i Linköping 6 november 2021

Varmt välkomna till Linköpings Bröllopsmässa den 6 november 2021 på Konsert och Kongress i Linköping! Kom och möt våra väl utvalda utställare, kanske hittar ni just vad ni söker till ert bröllop.

Mässan är öppen mellan kl 11-15. Mingla runt och passa på att ställa alla er frågor, det här är ett perfekt tillfälle när ni har allt samlat under ett och samma tak. Biljetter köper ni för 100 kronor på Ticketmaster från den 1 september.

Mer information samt utställarlista finns på www.linkopingsbrollopsmassa.se och på Instagram @linkopingsbrollopsmassa Vill du synas som utställare på Linköpings Bröllopsmässa? Välkommen att höra av dig till info@hannakeiser.se eller ella@ellasevent.se. Du kan också läsa mera på hemsidan.

Vi ses på Linköpings Bröllopsmässa! #linköpingsbröllopsmässa2021 #linköpingsbröllopsmässa

Linköpings bröllopsmässa