BröllopsGuiden

daisys bildgalleri

Sätt betyg eller kommentera under bilderna (kräver inloggning).
Större bild
festprogram
Fina, långsmala festprogram av högbergs!
Större bild
dukn1
Större bild
hårblommor1
Kakans bild på blommor i håret! Såna vita vill jag ha, helt riktiga!
Större bild
snörning
Ullens bild på snörning. Precis så vill jag ha det!
Större bild
pärlslinga i håret...
En hemgjord pärlslinag till håruppsättningen, brudbuketten osv. Måste ta mig till hobbyaffären och kolla vad som finns! Åhhh, vad roligt!!!
Större bild
Målad chokladros
Ros i choklad! Från tartdekar.se på länk http://www.tartdecor.se/product.asp?product=3366&sub=372&page=1 Gjord av Squires Kitchens cocoform och målad m Moon Beams - Ruby. Vacker! Undrar hur långt i förväg man kan göra såna här, eftersom det ju verkar pilligt och tidskrävande och inget man vill sitta med in i det sista!!!
Större bild
Minna Mercke Schmidt/Blomsterverkstad.com
Besök www.blomsterverkstad.com En underbar inspirationssajt för ett mysigt hem och med en del bröllopstips också! Jag hittade sajten under en av mina bröllopsidé-raider på nätet och blev förälskad i allt fint Minna gjort! Kolla hennes blogg också och länksamlingen hon har där - en nyttig avkoppling för hjärnan när den börjar bli överbelastad av brudklänningsbilder mm. :-) Massor av inspiration till livet efter bröllopet när man inte har bröllopsmiddagsdukningen att fundera mer över! :-)
Större bild
Upps 4
Åhhhhh!!! Glam, gala, mästerverk! Hittade bilden här på bildgalleriet och förälskade mig totalt! Nu är jag iof blond, har inte så kraftigt hår och definitivt inte så härligt glansigt, men... Peruk kanske är ett alternativ? :-)
Större bild
Upps 3
Breda hårslingor och slöja...men kanske också fäst för långt ner?
Större bild
Upps 2
Snygg färg och glammiga breda hårslingor! Kan tänka mig några vita pärlor i eller nån liten vit blomma... Men jisses, håller en sån här kaka hela kvällen?
Större bild
Upps m slöja 1
Vackra, lite bredare slingor m slöjan undertill. Dock ser slöjan lite tillplattad ut. Snygggare med tyngden längre ner på bakhuvudet?