BröllopsGuiden

Larmars bildgalleri

Sätt betyg eller kommentera under bilderna (kräver inloggning).
Större bild
Tårtdekor
Har beställt SugarPaste med vaniljsmak (ungefär som marsipan men lämpligt för allergiker samt mer lättarbetat) och dekor ifrån ShoppingButiken online. Med frakt blev det 284kr. På bilden är en tårtdekor man kunde beställa där. Vi tyckte den var jättesöt o påminde om oss, men vi valde att inte ha den på vår tårta :)
Större bild
Ring på kudden
Ungefär såhär kommer det se ut, fast finare knutet. Här test med förlovningsringen.
Större bild
Ringkudde
En del av ett presentband som jag sydde runt en bit skumgummi med ett vitt silkesband att knyta fast själva ringen med, fick bli våran ringkudde. Den ska min son bära :) Kostnad 0kr då jag hade materialet hemma.
Större bild
Inbjudningskort
Eftersom vi bara bjuder in de närmaste och ska ha en liten, enkel vigsel så funkade det utmärkt att skriva handskrivna inbjudningar på röda dubbelvikta papper med matchande kuvert. 5st dubbla papper med 5 st kuvert kostade 10kr i Fyndlåda på City Gross. Guld & silverpenna köpt på bokhandeln för 39Kr styck.
Större bild
Pärlor för brudbuketten
Och voila! Här har vi ett gäng med pärlor för att smycka själva brudbuketten med sedan. Exempelvis kan man sticka ner en pärla på ståltråd i mitten av en ros vilket ger en extra glans åt buketten.
Större bild
2 olika pärlor på stråltråd
Såhär ser de ut, nästan klar.
Större bild
Tvinna ståltråden
5 stora pärlemorpärlor samt ett gäng med samma vit/transparenta pärlor som återkommer i buketthållaren valde jag ut ur Pyssellådan. Varje pärla dras till mitten av ståltråden som man sedan tvinnar runt.
Större bild
Ståltråd
Man tager vad man haver, är min melodi för detta bröllop då budgetten i princip är obefintlig o varje utgift är att överskrida. Så för att skapa smycken till själva brudbuketten behövde jag små ståltrådar. Det fick jag genom att skala av vanliga påsförslutare som jag hade hemma.
Större bild
Buketthållare färdigdekorerad
På hälften av sidenbanden sydde jag dit röda samt vit/transparenta pärlor i 2 olika storlekar för att sätta den sista touchen på dekoren för brudbuketthållaren. Pärlorna hade jag hemma i min pyssellåda.
Större bild
Buketthållare sidenband
Själva hållaren klädde jag med sidenband inköpt på Hemtextil i Västerhaninge för 43kr. Valde 2 olika bredder på de vita o 1 på den röda. Den tjocka vita är den som är virad runtom handtaget medan de tunna utgör själva dekoren.
Större bild
Buketthållare
Köpte denna "Lady II" buketthållare för att binda min egna brudbukett i. Kostar 95:- hos Interflora.
Större bild
Till håret
Jag ska få håret uppsatt hos min frisyr Furzan och beräknad kostnad är max 700kr. Har köpt ett spänne, 2 hårklämmor (Glitter, glömt priset) samt 6st pärldekorationer (ej med på bild, kostar 50kr på Glitter). Hårsmyckena kommer jag ta med till min frisör. Har tid kl.11.30 på bröllopsdagen.
Större bild
Underkläder
BH & trosa & steps-strumpor ifrån Lindex. 288Kr för allt.
Större bild
Bubbel
Det här blir vårat skålbubbel på stora dagen! Kostar 50kr på Systembolaget. Glasen är 2 av 6 som vi fått i förlovningspresent av våra vänner Roger & Maria (köpt på Lagerhaus).
Större bild
Första ringarna
Våra första förlovningsringar i silver. Kostade 1.100kr på GuldFynd. Vi valde inskription på utsidan samt datumfritt. Dock visade sig Lars vara allergisk emot silver, därför köpte vi ett par i guld senare.
Större bild
Nya ringarna
Våra vackra stilrena guldringar! Dessa 2 har inskriptionerna: "Lars för evigt <3" samt "Marie för evigt <3" Även här valde vi datumfritt. Tillsammans med vigselringen kostade dessa 3.900kr hos Guldhusetshop online. Lars föll på knä och friade klassiskt innan vi trädde på dem :)
Större bild
Brudutstyrsel
Enkel brud-outfit ifrån Ellos. Guldringarna är våra nya förlovningsringar. Hjärtringen är min vigselring.