BröllopsGuiden

tumazs bildgalleri

Sätt betyg eller kommentera under bilderna (kräver inloggning).
Större bild
Ring, klocka ring...
Vi bytte även ut våra gamla slitna förlovningsringar. Och farsans läckra ur hade jag på mig dagen till ära.
Större bild
Partyprogram
Våra program, 1 för själva vigseln, sen ett 12-sidigt partyprogram. Framsidan med vår logga, samt baksidan med eken där frieriet ägde rum. (Skissat för hand, sen förfinat i photoshop).
Större bild
Kvällarna innan...
Jag å brorsan fixa det sista med programmen sent på kvällarna innnan. Här falsar jag arken som skall beskäras å häftas ihop.
Större bild
Morgongåva...
Detta halssmycke betyder alldeles extra mycket, och som Liselott fick som morgongåva. Jag har själv ritat och designat hjärtat med våra initialer i, med en diamant i. Guldet är från min mors vigselring, efter min far Bernt, som gick bort mindre än ett år före vårt bröllop. Jag har fått garanti att det är samma guld, då guldsmeden inte tillhör en stor butikskedja, typ "guldfynd" (dock utblandat med lite mer, för att få volym på det hela). Hjärtat var (är) vår logga som Liselott visste om långt innan bröllopet, via vår bröllopssida, men hade såklart ingen aning om mitt arbete tillsammans med smeden under tiden.
Större bild
Glaskors
Läckert kors prästen hade med sig.
Större bild
På knä igen
Större bild
Några droppar
betyder väl tur. Ett litet stänk kom över oss, men försvann lika fort. Mer bilder kan ni se på vår hemsida, film å länk till cateingfirman vi anlita.. mycket bra sådan! (kolla under bröllopsdetaljer -> middag fest) (up.to/tumaz)
Större bild
puss...
hör ju till...
Större bild
Orosmoln över vigseln...
Skönt å ha vigseln ute på ett sätt, men regnet hängde i luften.
Större bild
Dramatisk bild
Regnet hängde i luften