BröllopsGuiden

marfa522s bildgalleri

Sätt betyg eller kommentera under bilderna (kräver inloggning).
Större bild
Tying the knot
Speciell som man är tyckte jag att det var viktigt att vi faktiskt "tied the knot" under vigseln. Så mamma hade fixat ett siden band där det stod: With perfect love and perfect trust I give you my heart. Pappafick knyta fast bandet runt våra händer så vi verkligen satt ihop :) Det regnade sååå mycket under vigseln att vi fick hålla det på dansbanan under plåttak... det var nog ingen annan än vi som hörde vad vigselförättaren sa...
Större bild
Regn = tur
Det började ÖSREGNA precis när klockan blev 14. Det var nätt och jämt att de hann kasta in sakerna under taket så att vi kunde gifta oss där... sen var vi ju tvugna att ge oss ut för att få en bild på oss i regnet. Det ska ju betyda tur när det regnar på bröllopet. Bild tagen av Elisabet min tärna
Större bild
Vår kärlek lyser som solen
Solen tittade faktiskt fram några gånger sen på eftermiddagen. Bild tagen av Elisabet min tärna.
Större bild
Brudklänningen!
Så här ser den ut bakifrån. Den ska få lite längre band till korsetten så det hänger ner lite till plus så att det blir lättare att komma i den ;) Jag älskar mig lilla söta rosett!
Större bild
Brudklänningen!
Här är den! Den blev precis som jag ville ha den! Super tajt och as häftig!
Större bild
Möhippan
Jag stillar hungern innan middagen med att dricka lite av Karins super duper goda bål!
Större bild
Möhippan
De klädde ut mig till häxa innan vi skulle gå till hamnen och gå på krogen. Vilken super pose jag har fått till!
Större bild
Möhippan
Efter middagen blev det sexparty. Här gör jag mitt bästa att vifta på näsan som kaniner gör....??? Jäklars vad roligt lite plast kan vara ;)
Större bild
Möhippan
Elisabet satte alla på luftpistolen! Trots att hon hjälpte mig satte jag inte en enda! Humf!
Större bild
Möhippan
Vi hade femkamp, en av grenarna var pilbåge. Nu i efterhand ser jag att min armbåge är alldeles för högt uppe och viftar... inte konstigt att det inte gick så bra... men efter lite alkohol så gör man väl inte sitt bästa :P
Större bild
Möhippan
Just blivit "överraskad" på jobbet. Helt underbart att få drinka champis och äta jordgubbar ute på Stendörren!
Större bild
Möhippan
Från vänster: Elisabet, Eva, JAG, Karin och Jeje
Större bild
Smyckespåse
Jag ska ge mina tärnor och min brudnäbb varsitt silver halsband med ett hjärta på. Mamma har som vanligt varit jätte duktig och sytt små påsar och broderat dit deras initialer.
Större bild
Baksidan av korsetten
Lite mörk bild men den är vit med svart siden band
Större bild
Coola naglar!
Denna idé hittade jag i någon tidning. As coolt verkligt! Jag ska ha svarta nagla med ill lila under på bröllopet. SÅ COOLT!
Större bild
Armbandet
Från SNÖ
Större bild
Örhängena
Från SNÖ
Större bild
Halsbandet
Från SNÖ
Större bild
Brudnäbbsklänning
Denna söta lilla nummer ska min systerdotter Isabella ha på sig.
Större bild
Korg
Denna lilla söta sak (som är mycket mindre än vad man kan tro från bilden) ska min systerdotter bära och kasta lite rosblad när hon går "in" först tillsammans med min syster som är tärna. Den är verkligen SÅÅÅÅ perfekt för temat svart vitt. Dessutom är det ÄNNU sötare att mamma sytt fast samma tyg som systerdottern har på sin klänning i korgen.
Större bild
Så här känner jag mig...
... i min brudklänning. Bara kurvor så långt ögat kan nå. Visst kommer den inte ha någon slits... men tänk er en vit klänning och sen svarta ärmar och att hon har svart hår... nästan en kopia på mig då :P
Större bild
Ur snygg korsett!
Här är den andra som jag fick låna från Silverbullet. Den är såååå snygg och sååå skön! Inte ens snörad till max och man får världens figur. Värsta bantningskuren :P Roliga är att mönstret mamma syr efter är likadant. Hon har bara gjort dem större. Så nu ska den som jag ska ha på bröllopet bli mindre så den kan snöras åt ordentligt!!!
Större bild
Dans alternativ?
Här är en av korsetterna jag fick låna från Silverbullet. Bra med kontakter ibland. Så grymt snyggt! Den är ovan för tärnklänningen. Hm... ska man ha detta att dansa natten lång i efter man ätit tårtan?
Större bild
Dans alternativ?
Här är korsett nr två av mamma över tärn klänningen. Jätte sött. Mkt möjligt att mamma får sy ytterligare en sån klänning till mig...
Större bild
Våra bäbisar
Här är de. Mitt livs nästa största kärlek! Min och Stefans små bäbisar! Arwen och Aurora heter dom.
Större bild
Våra ringar
Från TCOL - the circle of love Åh vad jag längtar tills jag får ta på mig min!
Större bild
Korsett nr 2
Mamma verkar tycka att det där med att sy korsetter är jätte kul! Eller så är hon bara nervös över att det riktiga inte ska bli bra. Vilket jag inte förstår alls för hon är super duktig på att sy! Den här kommer jag nog ha på mig senare på kvällen till en annan kjol. Vad vet jag inte än...
Större bild
Tärnkläning på bruden
Så här kommer mina tärnor se ut. fast med vita band i sömmarna... Var bara tvungen att testa när mamma visa mig dem. De är såååå snygga och tyget är helt fantastiskt!
Större bild
Eget kollage
Sattit ihop lite bilder som jag samlat på mig och ändrat så de passar min stil bättre. Super nöjd med att alla mina små plock från alla håll och kanter faktiskt passar super bra ihop och det kommer bli precis som jag tänkt mig!
Större bild
Coola frisyren
Efter att ha dett denna så har jag kommit fram till att den skulle passa mig sååå himla mkt bättre. verkligen MIN stil och passar toppen till det lite rockiga stilen bröllopet ska ha.
Större bild
Första frisyr iden
Den här typen av frisyr har jag gillat hela tiden. Lite mer lockar i håret kanske och för min del så skulle det bli lugg till det hela.
Större bild
Parasoll efter
Så här snyggt blir det med lite spetstyg! Den är inte klar än utan det tillkommer lite mera band och ev lite vonlanger som det var innan fast med svart så klart ;) Jag kommer vara så tjusig med denna :)
  1 2 > SISTA SIDAN (3)