BröllopsGuiden

Annelie81

« April 2021 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

POSTAT 2009-05-16 18:09:06

peter kidnappad :-D

Nu blev det äntligen Peters tur.....Han blev så snygg, lite 70tals kläder och afrohår. Vi får se när han dyker upp i natt/morgon ;-) Skönt att få en kväll med lugn och ro framför melodifestivalen!

POSTAT 2009-05-11 10:05:05

jag har blivit hippad!!!!

Herregud, jag skulle bara hem till svägerskan och pyssla med en 60års present till svärmor vid 13 .Allt var som vanligt, hon ringde t.om strax innan och påminde mig om limmet! När jag väl var på vägg uppför trapporna började jag få nått slags pirr i benen...svårt att förklara. Ringde på dörren och där står alla vänner och blåser i tutor, jag tror att jag hoppade en meter!!. Går in chockad och sätter mig på golvet, sen kommer självklart tårar....ja e ju så känsligt. Och det var inte sista gången det kom tårar denna dag/kväll. Sedan bjuds det på paj och en massa dricka. Jag får mitt första uppdrag som är att få killar att äta från godishalsband (2st), sen får jag klä på mig mina fina utstyrsel. En turkos gardin från IKEA, dock har de snyggat till den lite med paljetter, jag får oxå en slöja i samma tyg, jag får en korg med två ballonger , en nappflaska runt halsen fylld med vin, en visselpippa, vilket är mitt andra uppdrag - vissla en gång nör du ser en ful kille, 2 gånger när du ser en snygg. Ha ha, detta var jättekul, då det bara var vi som förstod vad det betydde :-D Nu var det dags att ge sig av,innan vi gick fick jag mitt tredje uppdrag, sälja gelehjätran. Det gick för övrigt jättebra, fick ihop 320kr!! Sen efter en stund vandring gick vi till tåget.....

Där fick jag mitt fjärde uppdrag, sjunga en sång med gitarr!!! Inte så kul när man fortarande var ganska nykter :-D Men sjutton vad det gick bra det med, dock kunde jag bara barnsånger men det gick det med. Väl inne i stan (stockholm) fick jag mitt femte uppdrag, - gå till hötorget och köp din brudbukett för 50kr 8så som den skall se ut) Jag hitta mina blommor direkt (kallor) men han skulle ha 200spänn för dem. Jag stod länge och diskuterade, till slut fick jag 2(!) kallor för 50kr, snålis!!! Det sluta dock med att jag gick utan att betala. ha ha ha ha....ja just det, jag fick ett uppdrag i mellan där - klä en kille i toapapper....Det gick bra det med, hitta en skådespelare som ställde upp :-D

Mitt sjätte uppdrag var att fota: 1. Peter som jag inte vill att ser ut

2. Peter om han vore kvinna

3. vad peter skulle gå i gång på

4. Jag och Peter som pensionärer.  Sen skulle jag foto de 5 sinnena. Kan ha glömt något men det inte lätt att komma ihåg alla saker efter en sådan kväll :-D

Mot kungsträdgården, försöker få killar att äta från mitt halsband med det tar emot....:-D Nu sätter vi oss för att ta det lite lugnt, tar en öl samtidigt som jag får mitt sjunde uppdrag - be främmande människor om äktenskapliga råd. Tror att det var ca.20st lappar!!! Men det gick fort vill jag lova, tog 18 av lapparna på stället vi satt :-D

Tror att det var här i mellan som jag fick mitt åttonde uppdrag- be killar att måla dina naglar (tack för den fina färgen- BLÅ!)

Sen gick vi vidare (utan att någon koll på något slutligt mål, enda jag hade i huvudet var -inte någon jävla finlandsbåt!!!) Nu får jag mitt nionde uppdrag, klipp av tvättråden på 10killars kalsonger!!! Detta gick bra i börja, hitta fyra frivillga killar. Sen börja vi närma oss båtar....hm....där djurgårdsfärjan går. Tänkte att vi säkert skulle åka till gröna lund men plötligt drog vi oss bort där ifrån. Sedan kom det en man och en kvinna med deras barn, jag frågade mannen om jag fick klippa bort hans tvättråd med den var redan borta, mamma sa att jag fick klippa sonens....hi hi, tyckte jag var gulligt, han var säkert 5år....Tack för den!

Nu kommer vi fram till der slutliga målet - räkbåten!!! ha ha ha, hade aldrig kunnat gissa det! Men gud så kul vi hade!!! Fortsatte med kalsongtvättråden och halsbanden samtidigt som jag dansa och åt massor av räkor med alla mina goá vänner!! Tack!!!



POSTAT 2009-05-08 21:26:59

22 dagar kvar....

oj oj oj......tiden går så fort och nu är jag nervös för möhippor som komma skall. Så jobbigt att inte ha kontroll eller veta nått.

kvar att handla:

*Hårspännen

*Skor till sonen

*Slips till sonen

*Vinflaska/blommor till solisten

 

 

 



POSTAT 2009-05-03 21:54:58

27 dagar kvar...

Nu är nästan allt klart, bara roliga saker kvar.

*Hämta vigselringen och förlovningsringarna

*Fovård & Frisören (slinga och klippa topparna)

*Massage

*Manikyr

*skriva ut festprogram....

POSTAT 2009-03-13 17:49:05

det var ett tag sen nu....

Känns som planerna har legat på is ett tag. Det mesta är ju klart.....Var och titta på ring igår på guldfynd men har svårt att bestämma mig. Egentligen skall det väl vara mannen som inhandlar ring men Peter har ju fobi för smycken och mår sååå dåligt när han ser smycken. Använder ju inte sin förlovningsring, den hitta jag i plånboken. Men banne mig att han skall ha på sig den på vår bröllopsdag! Annars...PIP....:-)

Skall om två veckor på kryssning och skall då inhandla öl och vin. Nä, nu skall jag äta potatisgratäng och fläskfile....blir väl ett glas rött till ;-)

POSTAT 2009-02-28 11:26:37

IKEA idag

Skall inhandla lakan som vi skall ha som dukar. Tänkte även köpa de billiga lakana för 15kr styck att ha som stolöverdrag. Annars e det ju ringen som är det största problemet fortfarande, måste lösa det snart känner jag.
POSTAT 2009-02-25 18:25:49

barnfria

jaha då var vi barnfria igen till på lördag. Vad skall man nu hitta på? Jo, jag vet, Jönköping imorgon, jobb på fredag, shoppa på lördag! :-D Tiden går fort snart är lillkisen tillbaka.

Tittade på ringar idag på smycka, hitta massa fina, skall ta mig tid att prova några också. Måste fixa en BH som jag kan ha till klänningen, sen skall det bokas tid till fotvård, frisör och ev nagelfixare...eller vad det heter ;-)

POSTAT 2009-02-21 11:51:04

Vilket underbart väder!

Solen skinner, har varit ute en sväng och åkt pulka, skall snart ut igen för att grilla korv i backen. MYS!

Ringde till min syster häromdagen och hon var så skum. Hon sa att hon inte hade tid att prata för hon skulle får besök av någon som skulle hjälpa henne med en grej till bröllopet....hm....vad skall hon nu hitta på????

POSTAT 2009-02-17 18:47:46

renovering....

Ja, nu börjar rummet bli klart, hoppas att vi kan flytta in sängen idag. Orkar inte sova i vardagsrummet mer....har legat där sen efter jul....*suck* Sedan är det bara handla inredning, nya gardiner, blommor , lampa i fönsret, och förhoppningsvis blir det en heltäckningsmatta ockå :-D
  1 2 > SISTA SIDAN (2)