BröllopsGuiden

Mrs. Thirikwa

« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2009-08-07 23:08:28

Lokal i norrort

 

Hejsan alla blivande brudar/brudgummar, nu behöver jag eran hjälp! Jag måste ha en bra lokal till mitt bröllop och den ska gärna ligga inom ett bra avstånd till Jakobsberg. Vi bor i Sollentuna så det skulle funka med, men den måste rymma i alla fall 80 personer om jag ska kunna bjuda alla jag vill. Priset kan ligga i den lägre kanten som högst 7000:-

Vet ni någon? snälla hjälp mig! Massa kramar från en halv desperat MimiPOSTAT 2009-07-29 13:48:13

Planering och kritik....;)

 

...som offentlig person är jag en viss kvinna, som privatperson är jag en annan. Jag är till hälften född grek och har ett sju jäkla humör när det kan te sig, detta syns även i när jag får kritik av det negativa slaget.

det är inte så att jag blir arg på vederbörande men ett slag av irritation hittar mig och jag blir påverkad. Detta hände mig häromdagen då jag skulle visa ett förslag på ett bukett jag skulle ta mycket inspiration från och göra till bröllopsdagen, och min svägerska säger "varför gör du inget eget, varför tar du andras ideer" detta rörde om i min gryta och fick mig att rasa inombords, vaddå jag gör inget eget, jag hade ju inte ens berättat om min ide innan hon sågade den. Ledsen insåg jag att jag ÄR verkligen kass på att ta kritik, man måste ju kunna säga vad man tycker utan att någon är dum för den sakens skull. men här sitter jag och letar, letar och åter letar med ljus och lykta efter allt som ska finnas på bröllopet och tycker att jag gjort ett bra jobb med det. Och så får jag höra att jag inte är orginell...... Bbaaaahhhh, det var inte kul! Jag tar inte andras ideer, men hur ska jag kuna veta nått om vackra buketter om jag inte kan inspireras av andra??? Buketten på bilden i inlägget är inte den jag vill ha, nej, den håller jag hemlig!!! hihihiiii...

 

Vi seees!POSTAT 2009-07-27 00:52:21

Branden i Rinkeby! Jag lider med er som förlorade någon, mina tankar finns med e

 

Jag vill ägna en tyst minut för den mamma som omkom med sina  5 barn  och en granne i Rinkeby igår.  Jag uppmanar alla att göra detsamma.POSTAT 2009-07-24 17:57:21

Jag saknar min barn..

 

Barnen har varit och haft lite kul med sin farmor och faster nu så dom kommer hem imorgon, det känns så bra att få krama dom när jag vill, prata med dom och bara kunna sitta bredvid dom när jag känner för det! Mina änglar!

Ni ska se vilka fina kläder till bröllopet jag har hittat till dom, och äldsta pojken kommer att bli så ståtlig i sin kostym!! Jag verkligen längtar till så mycket nu märker jag! Barnen, bröllopet och resan (som vi aldrig kan bestämma oss för) och att få bli fru!!

Jag har just jobbat natt så jag är lite nyvaken, så jag lämnar er nu kära vänner för att åter höras imorgon!

Ciao!!


POSTAT 2009-07-24 02:08:35

Benhinneinflammation

 

... det är vad jag fått det!

Den underbart sköna promenaden jag tog igår resulterade i en benhinneinflammation som gör oont när jag går! Så nu blir det inga promenader i rask takt på 3veckor!!! Jag som hade tänkt mig att bli lite fit och tajt tränad, men nejdå benhinneinflammation á la carte!!

Jobbar natt och ska väl ägna mig åt mina patienter som, den ena sover sött och den andra intuberad och trött. Vi höres imorgon....

KraaaamPOSTAT 2009-07-23 11:48:13

Tradera i mitt hjärta...

 

Jag har just sålt min första sak på tradera och är nöjd med det! Ska nämligen byta ut min servis och tänkte att för dom pengarna som jag säljer en del i min gamla ska jag köpa en ny del i den nya.  På så sätt får jag ut en ny servis utan att ge alltför mycket pengar...just nu! Det jag gav förr var då, jag tänker mest på kostnaden i dagsläget.

Så nu ska jag skicka mitt kontonummer och se till att packa denna assiett väl så den inte går sönder i posten. En djungel det där, men jag ska nog klara det (hoppas jag).

Hursomhelst var jag ute och tog en powerwalk igår och det kändes...i rumpan ska ajg säga dig! Jag kommer verkligen att fortsätta med det. Har ju alltid tagit såna promenader, men haft en bra fysik så det har inte känts på samma sätt som igår!! Nu vet jag att rumpan verkligen arbetar när man tar ut stegen, så det blir en fortsättning på det....HELT KLART!

Jag lämnar er nu för att skicka mitt paket och en powerwalk, så ses vi senare!!

Haj, haj.... ha det bra!POSTAT 2009-07-22 13:13:04

Idag ska jag bryta mönstret

 

Jag ska, tro det eller ej, gå ut på en promenad och bojkotta BG ett litet tag. JAg har ju kommit på att jag måste komma i form till den stora dagen och när jag tittar på min blivande inser jag att jag ligger hästlängder bakom en fint formad kropp.

Ok, jag måste faktiskt försvara mig oxå och säga att jag födde hans barn för 8 månader sedan så lite rättvisa måste jag ge mig själv. Ja, jag var och provade på hans gym igår och det kändes inte bra, det fanns för mycket distraktioner för min del. Man kunde alltså kolla på TV, och inte nog med det... välja vilken kanal du ville kolla på och därmed var motivationen som bortblåst. Varför ska jag träna när American Pie 3 gick?

Jag insåg att jag var tvungen att byta träningsredskap och sätta min i rodden, funkade jättebra tills jag fick syn på nästa TV och nästa film, som jag visserligen redan sett, men som är riktigt bra. Jag lade ifrån mig roddhandtaget och därmed var filmkvällen i full gång...PÅ GYMMET! Herregud tänkte jag och gick och kollade på min enormt 6:iga karl som gjorde situps!

Så idag ska jag kolla in gymmet på badhuset och signa in mig där så jag kan träffa mina gamla goda vänner, yoga, spinning och herderligt gammalt gym utan TV!!

Fortfarande emsam utan min baby (och de andra två barnen), så jag får rikta mina tankar åt annat håll idag!

Ha det gott, vi ses imorgon!!POSTAT 2009-07-21 14:45:32

Denna planering är verkligen som ett enda långt förspel..

 

..tycker inte ni det med?!

Jag planerar allt från klänning in till den minsta detalj som at vaxa mig, naglar och de slutgiltiga underkläderna inför den natt alla referar till som helt magisk!

Jag ska inte gå och bli snuskig, jag lovar!! Men en liten metafor här och där gör ju inte så mycket hoppas jag;)

Jag har (tack vare en vänlig själ här i communityn) hittat ett ställe som säljer min dröm, men naturligtvis inte just den klänningen..... NATURLIGTVIS!!!! Ja, jag hoppas på under och hoppet är det sista som lämnar människan, så någonstans ska jag hitta denna kreation! Jag har ju min backup annars, så det ordnar sig!

Igår köpte jag en planeringsbok med 7 flikar för olika topics från akademibokhandeln och den redde ut min sanslösa oreda i mitt gamla kollegieblock. Nu ser det ut som jag har koll på detta och är lite oraniserad iaf! Nu kan jag sitta och planera här och i den, för det jag vill hålla hemligt för min blivande Hubbie!! Han ska inte veta vad jag planerar till honom i morgongåva tex, men vad tusan ska jag hitta på?! Jag har några förslag, men ideetorkan är total just nu.....

Ja,ja... ska ta en dusch och fundera lite till medans vädret spricker upp så jag kan gå ut och gå en sväng och få lite luft i lungorna idag med! Ska ringa min svägerska och höra hur min baby mår, jag saknar honom orehört!!

Ha det bäst mina vänner! kramar MimiPOSTAT 2009-07-20 16:25:40

Jag ska gifta mig i maj nästa år!!!

 

Ja, då sitter jag här och stirrar mig blind ytterligare en dag framför BG!! Jag är på jakt efter en av mina drömklänningar och jag hittar den inte! Det är så frustrerande att jag vet vad den heter men den finns inte i butiker här i STOCKHOLM av alla ställen! Det borde det ju göra!

Jag är synnerligen tacksam att jag börjar denna klänningjakt nu med tanke på att det  inte var så lätt som jag trodde att det skulle bli! Har hittat en klänning som är klar till den dag jag ska gifta mig, men det finns ju den andra oxå som jag är så kär i!

Vid denna tid nästa år sitter jag med mina ringar på fingret och tittar på min underbara man och kan konstatera att han älskar mig så mycket att han är min man! Han ville gifta sig med mig! Många gånger har det slagit mig om hur lycklig jag är och jag lovar er och mig själv att aldrig ta den förgivet! Kärlek är det bästa med livet, vad hade vi annars!?

 

Många kramar till er tappra som läser mina bridezilla tankar, dom kommer att bli mer frustrerade ju närmre jag kommer, misstänker jag.... men vi får se!;)