BröllopsGuiden

jennyochronny

« Maj 2022 »
TI ON TO FR
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

POSTAT 2009-08-03 23:23:47

Två dar efter

Så är vigsel och fest avklarat. Vi är så nöjda med våran dag. Kunde inte ha blivit bättre. Vill passa på att än en gång tacka alla som kom och förgyllde våran dag. Samt alla som hjälpte till med allt förarbete så det faktiskt blev en så bra dag.

Igår var vi vansinnigt trötta. Ernest somnade före 6, vaknade till vid 21 tiden, åt en tallrik fil och la sig igen. Men idag har vi varit pigga, så vi har ordnat med diverse efterarbete så som att lämna igen tårtställning, nycklar, kostym, kantiner och pengar vi var skyldiga. Har dessutom ängat åt oss det roliga att packa upp alla fina presenter vi  fick. Imorgon ska jag sätta upp våra tavlor vi målat till varandra på svensexa respektive möhippa. Nu väntar några dagar hemma i lugn och ro innan vi tar bilen till Linköping och släkten samt en tur till Kolmården.

Än en gång: Stort TACK till alla som kom och firade oss.POSTAT 2009-07-24 21:34:21

Bröllopsbestyr

Nu har vi gjort om borsplaceringen till festen ett antal gånger. Bara för att idag få ytterligare personer som tänkt sig komma. Vill passa på att tacka alla som svarat innan OSA datum och skicka onda ögat till de som väntar tills en vecka innan dagen med stort D. Hoppas verkligen att vi kommer hinna få ordning på allt. Ronny har varit i Mölle med alla barnen en vecka. Så jag har hunnit städa hemma men planeringen kring bröllopet har det blivit lite av. Tur att vi är hemma båda två hela nästa vecka. Så kan vi slå våra kloka huvuden ihop och få till allt riktigt bra. Börjar faktiskt känna mig lite stressad. Har varit så lugn innan, men nu verkar det som att det är min tur att bli en riktig bridezilla...

POSTAT 2009-07-19 15:51:12

Möhippa och svensexa

Under helgen har det varit både svensexa och möhippa. Ronny lurades iväg till stan i fredags på en jobbintervju. Björn hade ställt upp som barnvakt för Maja. När Ronny åkt kom Ulrika och Helena hem och tog över barnpassning. Jag, Jenny, jobbade, jag hade fått reda på att Ulrika skulle passa Maja, Ernest, Jonatan, Lucas, Amanda, Malin och Natalie. Var något orlig för att Maja som blivit väldigt mammig och pappis skulle vara ledsen. Skyndade mig hem för att hitta en städad lägenhet. Svärmor var ute med Maja på sovtur i vagnen. Till min förvåning hittade jag även Helena hemma. Jag hade gått tidigare från jobbet. Nu anade jag verkligen oråd inför morgondagen. Jag tänkte att någon gång efter lunch kommer det nog hända något. Men lördag morgon kl 9 ringer det på dörren. In kommer Helena, Ulrika, Maggan, Marita, Sally. Linda var redan hemma hos oss på besök. Jag fick frukost och fina kläder och fint smink. Vad som mera hände kommer det nog rapporter om senare. Jag hade en jätte bra dag!  POSTAT 2009-07-05 23:44:15

Fingervisning

En tumör av förhoppningsvis godartad typ har växt ut ur brudgummens vänstra pekfinger. Ett litet sår på ca 1/2 cm utmynnade i något som närmast liknade en kycklinglever. Stora bandage har hotat att dominera det visuella helhetsintrycket av brudgummen. Fredagen den 3/7 blev dock nämnda finger opererat och förhoppningsvis räcker det då med ett minimalt bandage eller plåster eller kanske ett ärr "au naturelle".

POSTAT 2009-07-05 22:39:21

Börjar arta sig

Nu tror jag vi börjar få kläm på hur det kommer bli den stora dagen. Vi har haft möte med prästen och bestämt hur det ska vara i kyrkan. Solist är bokad. En jätte duktigt tjej från Ronnys kör ska sjunga. Kommer bli så vackert. Nu har vi även fått tag i några tjejer som kommer hjälpa til under festen. En jobbarkompis dotter och svärdotter med kompis så det blir nog väldigt bra det med.

Nu har jag även handlat klänning. Blev inte alls som jag tänk mig från början men blir nog bra ändå. Fin blir jag och det är väll huvudsaken. Fast nu sprack färgtemat på festen. Jaja... roligt kommer det bli ändå!POSTAT 2009-06-28 21:34:49

Klänningstrassel

Så när jag äntligen beställt kostym till Ernest och klänning till Lovisa så får jag mail om att min klänning inte kommer att levereras i tid. Vad arg jag blev. Leverans tiden skulle vara 3 veckor. Det är 7 veckor sedan ajg beställt klänningen och nu kommer den inte. Bara att ge sig ut och leta ny klänning. Aningens panikslagen var jag på stan efter jobbet i to och provade ett antal. Kunde lite lugnare cykla hem då jag faktiskt hittade några fina klänningar som jag kan tänka mig. Har inte helt bestämt mig för vilken men det ska nog bli bra :-).

POSTAT 2009-06-17 19:44:48

Kostymletning

Har suttit en bra stund på nätet och letat kostym till Ernest. Att det ska vara så svårt. Han vill ha en svart för att likna James Bond. Men absolut inte prickig slips. Så det ska han väll få slippa ;). Snygga skor har vi köpt iallafall. De är han mycket nöjd med. Imorgon ska jag in till stan för att kolla synen. Tänkte passa på att kika efter kostym i stan då med. Ska även handla till placeringskort odyl.

POSTAT 2009-06-13 20:27:11

Planering

Nu börjar den stora dagen närma sig med stormsteg. Inte så länge kvar. Känns som att vi borde vara mer organiserade än vad vi är. Kanske borde vi även vara mer oroade än vad vi är. Jag tänker att allt kommer att lösa sig efter hand. Nu väntar vi mest på att få svar på vilka som tänker komma och vilka som planerar ha med sig sina barn. Vi jagar kostym till Ernest och väntar på att min klänning ska komma vilket den borde göra vilken dag som nu. Riktigt roligt ska det dock bli. Alla tips välkomnas!