BröllopsGuiden

Robert och Carin

« Juni 2021 »
TI ON TO FR
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

POSTAT 2007-07-22 18:08:38

Då var man Fru Lundqvist!

Igår hade vi vår stora dag, vi gifte oss vid vänern och vi hade tur med vädret. vigseln var så perfekt och personlig för oss och sedan sjöng Roberts syster och min svägerska "when you say nothing at all" Det var så romantiskt och härligt, kommer aldrig glömma det!
Sedan blev vi fotade, det var riktigt kul det med, har aldrig blivit fotad av en professionell fotograf förut, vi hade så kul=O) Och riktigt bra bilder blev det, ser fram emot att se dem.
Sedan åkte vi till festlokalen och där stod alla och väntade på oss och fick ett regn av rosblad och ris över oss. Maten var otroligt god och stämningen på topp, sånger, lekar och roliga vitsar. Det var helt perfekt! Sedan fick vi ju dansa vals såklart, vilket vi inte är så jättebra på men det gick förvånansvärt bra, bara charmigt med lite fel ju...Sen var det dans för fullt, både stora och små. Den här dagen kommer vi aldrig glömma och inte bara för att det var vår bröllopsdag utan för att allt blev så bra, värdarna hade gjort ett otroligt bra jobb med lekar och vitsar och alla pratade med alla och hade trevligt. Det var en blandning av romantik, humor och lite sentimentalitet, precis så det ska vara, inte stelt utan avslappnat och roligt. Det blev precis som vi ville tack vare min mamma som skötte det mesta, min pappa som ledde fram mig, Roberts mamma som gjorde min brudbukett och diverse blommor, mina syskon som var värdar, Johanna som skötte serveringen och dukningen, min brudtärna som har hjälpt mig hela året ända till nu, dessa söta brudnäbbar som var så duktiga och speciellt min MAN Robert som är så underbar, när jag såg honom igår blev jag varm i hela kroppen av glädje, trygghet och kärlek. Det var en underbar dag den 21 Juli 2007 för mig och Robert.
Tack alla ni som hjälpt oss om ni läser detta, ni är bäst!

Lycka till alla ni som har gift er och som ska gifta er, njut av varje sekund, det gjorde vi.
POSTAT 2007-07-17 22:09:27

möhippa o svensexa avklarad

Nu är det verkligen inte långt kvar, bara fyra dagar...Va kul och spännande. I slutet av förra veckan hade jag min möhippa och robert sin svensexa, riktigt roligt var det även fast man blev rejält utskämd. Jag fick göra allt från att spela in en cd till att klippa tvättlappar på killars kalsonger ute på stan med en 80 tals gympabody på mig, gjorde äcven en snygg dressyruppvisning med en sopkvast och svepte en cider med tamponger i munnen, det var svårt! Skulle även sjunga en sång med dessa nerdränkta tampongerna i munnen...Men med några cider i kroppen var det inga problem=O) Sedan åt vi och spelade bowling, riktigt roligt, det gjorde de bra.
Robert fick spela paintball och sedan fick han ha en kort illrosa kjol, blått avklippt linne och en gullig rosa hatt på sig, i det fick han åka omkring på en karusell med en glass i handen och gå och köpa mat och annat. Han var även sminkad och dränk i en äcklig tjejparfym, jättegullig verkligen. Sedan avslutade de kvällen med öl o poker vilket Robert var oerhört nöjd med. Riktigt skojiga kvällar blev det och ett minne för livet men inget att berätta för barnbarnen kanske=O)
POSTAT 2007-07-11 20:17:41

oj oj knappt en vecka kvar

Nu är det bara en vecka och två dagar kvar tills vi gifter oss, var och kollade in festlokalen idag och den var så mysig. Var även och kollade och planerade på vigselplatsen ihop med min kära mamma, tur att hon finns... och blir det bara uppehåll från regn och blåst kommer det bli absolut perfekt. Så kul att allt går som det ska än så länge. 
POSTAT 2007-07-05 21:11:32

Present till min blivande man

Vi är inte så mycket för alla dessa strikta traditioner som ska vara vid ett bröllop men några grejor har vi självklart kvar, eller rätt så manga av de roliga och mysiga, en av dem är att ge varandra en morgongåva och den har jag införskaffat idag. Blev ett par manchettknappar som ser ut som kort(klöver ess), Robert älskar nämligen att spela poker så jag tyckte de var perfekta och något som jag vet han kommer gilla. Undrar vad han ger mig...så nyfiken ju...Är så mycket hemligheter man inte får reda på innan bröllopet så man blir ju knäpp=O)
POSTAT 2007-07-04 18:56:15

Bröllopsresa bokad!

Det känns helt overkligt att vår bröllopsresa är bokad, vi har aldrig varit utomlands någon av oss(jag har haft häst istället=O) så det kommer bli extra speciellt. Kroatien blir det i september, fick bli en bussresa för Robert vill inte flyga! Men det är mysigt, då får man ju se mycket på vägen. Ser fram emot det enormt, så nu har vi först bröllopet att se fram emot och sedan vår första resa(längre än damnark) tillsammans som dessutom är vår smekmånad. Härligt...
POSTAT 2007-07-03 20:15:02

REGN REGN REGN!!!!

Det är ju sommar, varför regnar det dag ut o dag in? Jag vill inte att det ska regna på vårt bröllop...Ska ju vara sommar, därför välde vi att gifta oss på sommaren för att få ett riktigt fint utebröllop med sommarens alla underbara färger o dofter! Näää inte bra, förhoppningsvis hinner sommaren komma inom tre veckor, jisses bara tre veckor kvar, sååå kul...Har sytt upp klänningen nu, lämnat in förlovningsringarna för upp putsning, köpt kostym till Robert å nu är det bara smågrejor kvar...va kul det ska bli men nu är jag verkligen så nervös!
POSTAT 2007-06-29 12:14:05

Alltid ska det vara något!

har nu legat på sjukhus, har fått tillbaka cystorna på äggstockarna! så antingen blir det operation om den inte försvinner av sig självt...men allt kan väl inte vara en dans på rosor, huvudsaken är att de inte krånglar till bröllopet! är ju snart dags...
POSTAT 2007-06-21 17:44:42

IIIHHHH....bara en månad kvar idag=o)

Herregud idag är det exakt en månad kvar tills vi gifter oss!! Jisses va kul men nervöst, å sedan är det så mycket att fixa ju. Men va roligt det ska bli...Längtar Längtar Längtar!
POSTAT 2007-06-14 21:49:32

Lämnat in klänningen idag...

DUM dag att lämna in sin klänning på kom jag på när jag gick in i butiken, hur många studenter som helst som skulle finslipa balklänningen!! Annars brukar det bara vara att gå in och hon kollar allt på en gång men inte idag vilket var förståligt. Lämnade iaf klänningen och får gå dit en annan dag och justera längden. Känns roligt eftersom det känns som om det var igår jag köpte den och hon sa satt kom in typ en månad innan så fixar vi det...nu är det nästan en månad innan, det har gått sååå fort! NERVÖST=O)
POSTAT 2007-06-13 15:41:51

Mulet!!!

Idag är det ju mulet ute...ska ju vara solsken juuu, trökigt. Jaja kan man ju passa på att pyssla lite med bröllopsgrejor iallafall. Känner mig så stressad nu och vill ha koll på vad alla gör, har lite svårt att släppa ansvaret märker jag...Men får väl lita på mina hjälpredor=O) 
  1 2 > SISTA SIDAN (3)