BröllopsGuiden

veronica happy

« Maj 2021 »
TI ON TO FR
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

POSTAT 2009-08-15 10:00:33

I dag exakt 9 månader kvar till bröllopet!!!

Helt sjukt va fort tiden går,de känns nästan som att det börjar bli lite höst...i alla fall på morron!!

Den här sommaren har varit helt fantastisk,först så va ju bara jag och jocker en vecka i turkiet och bara njöt....sen så hyrde vi en båt i 2 veckor och gled omkring i stockholms skärgård..helt oslagbart..så nu har verkligheten kommit tillbaks och jocke har börjat jobba igen!!

barnen börjar på dagis på måndag så då gäller de å komma in i gamla rutiner igen:)hua va tråkigt!!

Just de glömde ju å berätta...i torsdags så va ja inne på bröllopskällan och bröllopsbutiken och hämtade min klänning och tärnklänningarna:) helt sjukt perfekta å just de min speciall beställda slöja...BILDER KOMMER...ni måste ju bara få säga vad ni tycker!!!

Hoppas ni också har haft en lika grym sommar som jag...och nu sätter planeringen igång på allvar...wiii läskigt!!

 

sköt om er så hörs vi snart igen

          Love VeronicaPOSTAT 2009-07-24 16:16:21

åh fy fan de gick fort....

Nu ringde dom från både bröllopskällan och bröllopsbutiken och sa att tärnklänningarna och min slöja hade anlänt....pirrigt...brudklänningen kommer första veckan i august så de va snabba ryck.

Annars har det varit lungt me bröllopsplaner här,kände att jag va tvungen att ta semester från de melär nog hinna me det också.

men jag ver ju hur jag är...allt i sista sekund som vanligt...men sambon är nog värre tror jag...han säger fortfarande...jaja de e ju ett helt år kvar:)

skrämde han med att han kommer att få skriva sitt eget tal...ni skulle sett hans min...den va grym..han såg helt livrädd ut!! haha

hoppas ni har haft en grym sommar och att resten blit lika bra,själv har jag och jocke varit en v i turkiet utan barn..de va inte helt fel:) så nu funderar vi på om vi ska hyra båt en vecka...men smakar de så kostar de..så vi får väl se!! men det blir 1v på landet me alla barnen.

i augusti så åker jag och jocke till arvika och ska festa en helg på en sommar festival..jippi de ska bli skit kul!!

Så sköt om  er alla så hörs vi

love veronica

 POSTAT 2009-06-21 18:14:27

FORTFARANDE SEG EFETR MIDSOMMAR:)

Tiden bara springer iväg tycker jag...de va mer än ett år kvar när jag blev medlem här på bröllopsguiden..å nu så e de bara snart 10 månader kvar och jag står fortfarande och stampar på samma ställe...de va ju de jag sa..ja satsar allt i början å sen så lägger ja ner :) kanske ska va lite orolig ändå!!

ja vi har ju hunnit ändra ställe från näsby slott till valvet på skeppsholmen...så grymt fin lokal...som vanligt så var jag insnöad på en viss grej..den här gången slott,utan att ens titta på lokaler eller andra möjligheter....men så började ja å kolla å vips så hade ja ju hittat en grym lokal:)känns bra me tanke på att det blev ungefär hälften så dyrt också..jippi!!!

Hoppas ni hade en underbar midsommar..de hade i alla fall jag...men kom inte i säng förns vid 04.00 efter ett antal drinkar för mycke så huvet fick lida dan efter:) ja ja man kan ju inte alltid va seriös..eller va säger ni?

Jag har i alla fall hittat en skit bra fotograf..Mathila Bäcker..va å träffade henne i förra veckan...så de ett tips till er alla som vill ha en fotograf på erat bröllop eller fest...sjukt bra priser!!!

sköt om er alla så hörs vi snart igen!!!

                         Love VeronicaPOSTAT 2009-06-02 06:21:48

clara 2009 sa några väl valda ord :)

Passa på å njut lite..åh ja kan väl hålla med..rätt som det är så är man gift..tiden går ju faktiskt rätt fort!!Men fan känner mig som värsta bridzillan i bland :) Tror det var madelaine här på bröllopsguiden som hade fixat sitt bröllop på 1 månad...säger bara...grymt imponerande!! Jaha idag e de inte lika fint väder och nu går jag bara och väntar på att min förlovningsring ska bli klar..jockes blev färdig förra tisdan,den blev såå grym,vi ändrade den från 6mm till 10mm och i min ring har jag lagt ner 10 stenar lite huller om buller på halva ringen..längtar tills den e klar,känns lite konstigt att inte ha den på sig! Just det..har glömt att berätta....skulle lämna in dom på guldfynd och fick ett pris på 11000 kr och det skulle ta 3-5 v, troligast 5 veckor...okej tänkte jag fast jag ifråga satte leveranstiden men dom sa bara att de tar så lång tid. kom efter 2 dagar i kontakt med två hjärtan där jag kollade på vigselring och fick reda på att hos dom skulle det kosta 8800kr och jockes ring skulle vara klar på 4 dagar och min skulle ta max 2 veckor...rasande ringde jag guldfynd och sa att dom hade 48 timmar på sig att få tillbaka mina ringar till butiken...(bridzillavarning) som sagt ringarna kom inom 48 timmar och jag kunde lämna in dom på två hjärtan...så jag kan varmt rekommendera den kedjan eller att ni i alla fall kollar runt bland priser. anette som arbetar i butiken är helt fantastiskt trevlig och ger er verkligen personlig service,känns som att man har känt henne hela livet:) Så idag är en ny dag av planering och jag ska försöka boka upp en tid med fotografen och boka om resebyrå tiden tills nästa vecka i stället!! ha en bra dag ni alla!! kramar

POSTAT 2009-06-01 09:05:26

OJ FÖRSTA DAGEN SOM BLOGGARE!

Hej alla glada!! idag måndagen den 1 juni så är det drygt 11 månader kvar till bröllopet och jag känner mig sjukt stressad. Har ändå kunnit med ganska så mycke tycker jag. Har beställt brudklänning,tärnklänningar,skrivit gästlistan,skickat efter prover på inbjudningskort,bokat med resebolaget för att planera bröllopsresa. köpt skor och smycken,bokat en limousin,pratat med en fotograf,bestämt frisyr. Har tom bestämt tema på bröllopet och så har jag självklart bokat kyrka och festplats.oj...ionsåg faktiskt nu hur mycket jag har gjort :) men det känns ändå som att det är tusen saker kvar....ja ja det löser sig väl!!! ha en underbar dag i solen ni alla. massa kramar