BröllopsGuiden

lenaocarljohan

« Juli 2020 »
TI ON TO FR
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

POSTAT 2007-05-16 15:16:21

Hollandsbröllopet

Så, då var vi tillbaks i Schweinfurt efter en härlig tripp till Holland; Bennekom.
allt var bra ordnat, hotellet bra, m supergod frukost, bussen från hotellet till kyrkan till slottet var perfekt.
vigseln var jättemysig o på engelska, o jag rös verkligen när Cecilia Vennerstens röst ekade genom kyrkan. Det Vackraste är ju en helt fantastisk låt, men med akustiken i kyrkan blev den helt GRYM!!
slottet var jättefint, o serveringspersonalen trevlig... det blev lite försenat i o med att de itne hade planerat in fotograferingarna i alla olika konstellationer på slottstrappan, så maten serverade inte förens kl 21! o då hade vi inte fått nåt att stoppa i magen sen frukost kl 11! snacka om att vi gick på tomgång! men hade vi fått info om hur långt det var imellan slottet o kyrkan o hotellet så hade vi givetvis snott med oss nån banan eller så för bussen...
maten var kanongod, fisk combo till förrätt o biff till huvudrätt med 3 olika sorters potatis och både varma o kalla grönsaker och färsk sparris till. tårtan var ok, inte super men ok. saknade dock brudparet på toppen!
dansen efteråt var skitkul! alla dansade, ingen blev stupfull o discjockeyn var grym. allt från beatles till lambada och dr alban till westlife.
synd dock bara att vi var tvungna att avsluta kl 01. eftersom allt blev så försenat tidigare på kvällen så blev danes väldigt kort o många blev besvikna när vi var tvungna att åka hem.

men som sagt 2 bröllop återstår i sommar, dax att ge sig på att tillverka klänning nr 2 o 3, o ta intryck från de andra festerna.

vi har iaf bestämt oss för att vi ska ha en dj på vår fest, sån grymt bra stämning det skapade! sen var det också väldigt bra m servitörer som gick runt o delade ut drickor när vi dansade osv... hade allt från vatten, cola, cognac, whiskey, gintonic, baileys osv... funkade skitbra. måste kolla m R o L hur mkt sprit de hade köpt in... tänkte ha bar till självkostnadspris efter middagen men om det inte är så mkt så kanske det inte behövs...