BröllopsGuiden

mishmisha

« Juni 2021 »
TI ON TO FR
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

POSTAT 2009-11-26 00:35:32

Håhå jaja

Lång tid har gått sen jag skrev sist, och INGENTING har jag fått gjort när det gäller bröllopet. Eller det var lite orättvist. Egentligen har jag fått en del gjort, men mest i huvudet;

- Jag har (äntligen!) hittat bilden på den perfekta brudklänningen. Dock är det två klänningar men det ska bli en klänning.
- Jag har hittat butiken som ska sy upp min drömklänning till ett rimligt pris (5500 kr! Är det inte underbart??)
- Jag har valt brudskor, även de till rimligt pris (450kr, måttbeställda speciellt till mig)
- Jag har även lyckats skjuta upp bröllopsdatumet. Just nu är det lite ovisst exakt när det blir, men mellan juni och september ska det nog smälla. Vi är inte så petnoga som ni märker.
- Jag har valt färgtema, nämligen rosa (fast det hade jag ju i och för sig redan valt förut).
- Jag har så smått börjat leta efter en passande festlokal. Ett tag var det nästan ett frenetiskt letande som pågick, men det har lugnat sig lite nu. Det går i perioder.
- Jag har kommit rätt långt på gästlistan.

Det var nog allt. Det känns visserligen som om jag gjort mycket mer, men detta är allt jag kan komma på just nu. Eller så är det faktiskt allt jag gjort. Nåja, bra att få koll på det.

Just nu längtar jag riktigt mycket efter bröllopsdagen. Det känns som om den är sååå långt bort, men när dagen D väl kommer ska jag skrika

ANDRA SIDAN ÄR NI KLARA???

Och så ska mina tärnor såklart svara

JAJAMENSAN FATTAS BARA!!!

Det blir nog kul!


POSTAT 2009-08-15 11:17:47

Klara, färdiga, gå en annan dag

Jag måste säga att det här med planering är ganska svårt! I vanliga fall brukar jag ha stenkoll på planering, men nu kommer jag inte riktigt igång. Kanske beror det på att det är så lång tid kvar till juni att jag tycker att jag inte behöver börja än. Jag har inte ens börjat med budgeten. Dock ska jag fixa det ikväll har jag tänkt.

Jag har också börjat leta lite smått efter en passande festlokal. Det är rätt svårt att hitta något som passar oss. Jag tror att jag får börja använda mig av mitt kontaktnät. Med internet verkar man inte komma så långt. Är det någon som har några tips?


POSTAT 2009-08-13 16:02:16

Favoritmärke?

Jag tror att jag har hittat mitt favoritmärke vad gäller bröllopsklänningar. Spana in San Patricks hemsida http://www.sanpatrick.com/! Visserligen har jag fortfarande inte hittat den perfekta klänningen, men deras klänningar har det där lilla extra och är inte så enkla som alla klänningar ute i butikerna. 

POSTAT 2009-08-13 14:21:31

Börja planera!

Dags att börja planera min drömdag. Jag har inte riktigt kommit igång med planeringen. Skjuta upp verkar vara grejen för tillfället, men snart kommer jag nog igång. Först och främst ska jag göra en budget. Själva bröllopet har jag inte så många idéer om än så länge, men jag vill ha ett klassiskt och romatiskt bröllop med lite personliga inslag.

Jag har redan börjat leta efter drömklänningen. Det är verkligen en central del! Dock har jag lite svårt att hitta det jag vill ha, men i värsta fall (eller det kanske är det bästa alternativet) syr jag upp klänningen.

Vad sägs om detta förresten? Kul eller galet? Själv tycker jag det ser extremt roligt ut, men kanske inte något som jag själv skulle göra. Däremot ska jag definitivt ha med låten!