BröllopsGuiden

hpor

« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2010-06-03 22:47:05

länge sedan man skrev här. ! Min Brudklänning:)

OjOj va tiden gå fort nu är de mindre än 3 månader kvar och sis ja skrev va väla förrra året kommer inte ihåg hehe..

Nu börja de närmar sig bröllopsdagen riktigt pirrigt. ush känns som man aldrig kommer att hinna med allt hur mycket som helt att göra. mycket små saker som ska fixas till lokalen vi ska vara i efter kyrkan.

Ha äntligen hittat en hur fin brud klänning inte alls lätt. ja köpte en billigt förra året men kände inte rätt med den och ha letat och letat och nu ha ja beställt den så nu få ja vänta i 5-8 veckor på att den ska sys upp. dryga veckor att vänta vill ju prova om den blir bra :) ja hoppas verkligen de. Riktigt trevliga personer som ha denna butik och webbplats. De ha hur mycket som helst och ännu mer i butiken än va de finns på hemsidan. De är att rekomendera :) Tiaror till alla tärnor och mig och slöjan och underkjol är även de beställd. Dekorationer till lokalen är nästan allt fixat. Även tärnonas klänningar är beställda och snar klara :) är en riktigt bra hemsida de med.

Nu är de bara underhållningen,  att klänningarna passa alla, fixa lokalen, fixa förrätten och fixa efterrätten och tårtan men de är sånt man gör dagen innan typ. Inte då underhållningen och klänningnarna de är något vi måste ha innan :)

Smink är beställd hår uppsättningen är beställd. va är de med hm de finns tusen andra saker som ni som håller på eller ha gift er vet om :)

Mycket folk blir de iallafall större än va vi hade trott från början. Både min snart man och jag trodde inte så många ville och kunde komma :) men iåförsäg de är ju bröllop så alla vill väla komma på de :) ca 105 personer ha tackat ja :)

Gu va ja skriver hehe men behöver skriva av mig lite. tänkte se hur man lägger upp bilder hm......

Ha lagt in flera bilde på bla. tärnklänningen oms är upp sydd :) och tiarorna som är beställda etc.

POSTAT 2009-10-26 20:22:38

:)

Idag kom vi hem från mina brudens föräldra efter att vi spenderat helgen hon dem.. Mina sysskon å jag ha fixat klart med inbjudningskorden blir hur bra som helst :) så ska bara skriva en liten lapp till några av dem och lägga i kuverten :) sen skicka vi dem. är lite nervös va släkt och vänner ska säga hehe men ingen som kan hindra oss endå :)

Min brudklänning är inlämnad för att sys in lite grann. slöjan som ja vill ha kosta 1500 å de vill ja inte lägga på en slöja så ja försöker förtvivlat få tag på syntetyg och någon form av mönster spets som man kan sy runt kanterna. ime att klänningen inte ha något släp så ska slöjan vara max 4 meter.

Nu sitter man här och vänta på min snart blivande man han är på träning med hans damlag i handboll. typ varje vardags kväll ha han träningar med tror de är 3 olika lag ha inte så koll hehe...

på tal om något annat.Jag ha börjat bugga igen riktigt kul och ska börja ta tag i min träning (Simning) och löpning. 

nu ska ja kolla på tv och sen lägga mig upp å jobba imoron :)

 

kramis :)

  
POSTAT 2009-10-25 20:37:06

Känns mysko!

Tja nu är det snart 10 månader kvar tills den stora dagen :)

Längtar men ändå inte då är ju allt över. Fast de kan nog blir skönt att de är över jamenar efter all tid man lagt ner på planeringen.

de känns jätte mysko om 10 månader är man fru och så snurra tankarna tänk om allt gå fel, tänk om han bara lämna mig då vet ja inte va ja skulle ta vägen. men ska inte tänka så men de är skit jobbigt, trodde inte man kunde älskar någon så mycket som jag gör :) tror faktiskt att man bara är nervös. vet innerst inne att han älskar mig annas hade han väl inte friat, varje dag säger han att han älskar mig minst 10 gånger/dag. blir chockad varje gång inte van ännu, efter de två andra förhållandena ja haft.

gu va man plarra men man behöver skriva av sig ibland :)

Vänta på min älskling ska komma hem så vi kan kolla på en film å bvara bysa i soffan :)

KRAMIS Å GOD NATT